bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Громадське обговорення закону “Про громадські організації”
19.05.2011

У суботу, 21 травня 2011 року, о 13-00 у відкритому просторі Андріївського узвозу, 22Б в рамках Публічних сесій "Голос вулиць" відбудеться дискусія Що має зробити новий закон “Про громадські організації?” за ініціативи Garage Gang Kollektiv та Українського незалежного центру політичних досліджень.

Створити громадську організацію в Україні набагато дорожче й складніше, ніж бізнес-компанію! Громадські організації не мають право займатися господарською діяльністю - наприклад, громадська організація не може друкувати і продавати свої книги про здоровий спосіб життя, і це змушує її постійно бути прохачем. Діяльність громадських організацій обмежена існуванням територіальних статусів - наприклад, організація не може надати соціальні послуги постраждалим від природного лиха поза межами місцевості, де вона зареєстрована. Сьогодні громадські організації можуть захищати виключно інтереси своїх членів, пропагувати ідеї, що належать виключно членам цієї організації.

17 травня Верховна Рада прийняла у першому читанні проект закону Про громадські організації. Запрошуємо представників громадських організацій, медіа та усіх зацікавлених до обговорення можливостей закону та для об’єднання зусиль щодо його прийняття.

Спікери:

  • Максим Лациба (Український незалежний центр політичних досліджень);
  • Віктор Андрусів (Демократичний Альянс).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.