bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

День соціальних дій «Світлішає на світі, коли радіють діти»
23.05.2011

1 червня у світі відзначають Міжнародний День захисту дітей. Щорічно напередодні відзначення цього дня у Національній бібліотеці України для дітей проводиться велике свято.

27 травня 2011 року об 11-00 відбудеться День соціальних дій «Світлішає на світі, коли радіють діти», в якому візьмуть участь більше 150 читачів-дітей — учнів 6-7 класів.

Захід проводиться спільно з Конгресом національних громад України. Вітати дітей зі святом прийдуть представники Міністерства культури України, члени наглядової ради бібліотеки та представники ЗМІ.

На дітей чекає багато приємних сюрпризів, несподіванок та цікаві заходи: розважальну частину нашого дійства розпочнуть веселі клоуни — учасники бібліотечної народно-етнографічної студії «Мандри» та вихованці Будинку дитячої творчості Шевченківського району м. Києва — зразковий художній колектив театру танцю «Київські барви» під керівництвом Світлани Музики.

Потім у малих групах волонтери київського клубу толерантності Конгресу національних громад України проведуть з юними учасниками розважальні ігри та дискусії «Мрії про майбутнє» за темами: «Мої права», «Весь світ — театр», «Вибір за тобою», «Рухайся до мрії», «Живи співаючи», «Склей своє майбутнє»; на завершення кожен учасник отримає ласощі від ЗАТ ринок «Нивки».

Довідково

Міжнародний День Захисту Дитини було проголошено 1949 року на московській сесії Міжнародної демократичної федерації жінок, а в 1959 році Генеральна Асамблея ООН прийняла Декларацію прав дитини. Цей день покликаний не тільки для веселого святкування, але й нагадування суспільству про необхідність дотримання та поваги прав дитини, боротьби з експлуатацією дитячої праці, прав дитини на освіту, дозвілля й захист від фізичного та психологічного насилля, до проблем охорони здоров’я. Це необхідні умови для формування гуманного, справедливого і благополучного суспільства.

Запрошуємо всіх на свято дитинства!

Наша адреса: м. Київ, вул. Баумана, 60 Їхати: автобус № 47 або маршрутне таксі № 540 від метро «Нивки» до зупинки «Дитяча бібліотека».

За додатковою інформацією звертатися за телефоном: 443-26-31

Контакти

  • Шамарина Татьяна Васильевна
  • Національна бібліотека України для дітей
  • [email protected]
  • (+38044) 443-26-31
  • факс (+38044) 400-65-87
  • http://www.chl.kiev.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.