bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкриття навчального центру в Харкові
25.05.2011

Харківська громадська організація Центр реабілітації молодих інвалідів та членів їх сімей «Право Вибору» та американська неприбуткова організація PH International (Пі Ейч Інтернешнл) раді запросити на відкриття нового навчального центру соціально-освітнього проекту «Відкритий світ інформаційних технологій» (IDEA) в м. Харкові, яке відбудеться 26 травня 2011 року за адресою: вул. Киргизька, 10, о 14.00.

В рамках відкриття навчального центру відбудеться тренінг «Безпечна робота в Інтернет», який проведе Артур Кочерян - координатор програми «Онляндія»

Проект IDEA створений для розвитку інформаційної грамотності населення регіонів України, підвищення якості освіти та рівня соціального та культурного розвитку, а також поліпшення якості життя людей, які потребують соціальної підтримки. Відкриття нового Навчального центру в Харкові стало продовженням реалізації проекту в регіонах України. З початку 2008 року 37 центрів проекту IDEA були відкриті в 29 містах України.

Діяльність проекту «Відкритий світ інформаційних технологій» спрямована на розширення можливостей доступу до інформаційних технологій, удосконалення технічних навичок і можливостей для безробітної та частково зайнятої молоді, молодих людей, які мають непривабливий соціально-економічний стан, осіб з обмеженими можливостями, людей похилого віку. 

Навчальні заняття в рамках проекту «Відкритий світ інформаційних технологій» орієнтовані не просто на надання можливості отримувати знання у сфері сучасних інформаційно-комунікаційних технологій, але й на застосування цих знань на практиці та поліпшення умов життя в кожній місцевій громаді. 

Слухачі курсів, які успішно закінчили навчання, отримують іменний сертифікат програми «Світ безмежних можливостей» корпорації Microsoft, дійсність якого роботодавці можуть перевірити на веб-сайті проекту. 

Контакти: Директор центру «Право вибору» Бутенко Валентина Антонівна тел.: (067) 418-32-09 Е-mail: [email protected], піар-менеджер Володимир Носков – 096-343-55-55.

Контакти

  • Валентина Бутенко
  • «Право вибору»
  • [email protected]
  • (067) 418-32-09

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.