bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГУРТ представить Україну на Другій Глобальній Асамблеї Відкритого Форуму з Ефективності ІГС
22.06.2011

28-30 червня цього року в містечку Siem Reap, Камбоджа, відбудеться Друга Глобальна Асамблея Відкритого Форуму з Ефективності ІГС.

Захід збере більше 200 представників інфраструктурних організацій, які ставлять собі за мету підвищення ефективності діяльності інститутів громадянського суспільства у глобальному вимірі.

Україну на цій важливій для глобальної спільноти інститутів громадянського суспільства події представлятиме Ресурсний центр ГУРТ, який також входить до складу 5 організацій, які допомагають організаторам здійснювати медійний супровід цього заходу. Якщо Ви хочете дізнатись про те, як розвиваються ІГС в різних куточках  світу, які завдання ставлять перед собою, щоб бути ефективними, стежте за перебігом Асамблеї у блозі Тараса Тимчука, який планує висвітлювати найцікавіші моменти заходу.

Для того, щоб читачі порталу ГУРТ мали більш цілісне уявлення про формат заходу, цілі та завдання, варто ознайомитись з програмою заходу, відвідати тематичні лінки та сторінку Відкритого Форуму з ефективності ІГС.

За можливість взяти участь у Другій Глобальній Асамблеї Відкритого Форуму з Ефективності ІГС Ресурсний центр ГУРТ вдячний Європейській платформі CONCORD.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.