bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Туристичний Львів захоплює Інтернет-мережу
30.06.2011

Завдяки старанням працівників управління туризму департаменту «ЄВРО-2012» Львівської міської ради кількість інформації про Львів на Сайті розвитку туризму в Україні UkraineCityGuide.com збільшено в шість разів!!!

Відтепер Інтернет-користувачі зі всього світу зможуть дізнатися про Західноукраїнську перлину нашої країни з різних сторін:

  • «Львів архітектурний»,
  • «Львів – кавова столиця України»,
  • «Львів романтичний»,
  • «Львів фестивальний»,
  • «Музеї Львова»

тексти з такими назвами англійською та російською мовами відтепер підвищують обізнаність про місто людей зі всього світу та заохочують їх хоч раз у житті відвідати Львів, перетнувши для цього тисячі кілометрів та океани.

«Можу переконливо заявити, що Львів не тільки культурна, але й на 100 відсотків туристична столиця нашої країни! І є вона такою не тільки через власні культурні та історичні принади. Влада міста робить Львів привабливим для світу», – коментує співпрацю співзасновник сайту UkraineCityGuide.com Наталя Матковська. Вона додає: «Ми вже можемо порівнювати ставлення місцевих влад до розвитку туристичної галузі у своїх територіях. І за цим показником, Львів, однозначно, попереду всієї України. Ми дуже раді, що звичайне питання з наданням фотографій про місто туристичному оператору з Англії призвело до такої чудової співпраці».

Ще зовсім недавно у розділі Львівська область сайту UkraineCityGuide.com були матеріали про Львівську область, Золочівський замок, Фортецю Тустань, Моршин, Олеський замок, Підгорецький замок, Свірзький замок, Славське та Драгобрат, Трускавець, Церкву Св.Богородіци й лише один текст про саме місто Львів. Відтепер інформації про нього значно більше. Переглянути оновлену сторінку «Львівська область» англійською мовою або російською мовою

В свою чергу, начальник управління туризму департаменту «ЄВРО-2012» Львівської міської ради Оксана Сидор заявила: «Я дуже рада, що співпраця з UkraineCityGuide.com виявилася такою приємною та плідною. З обох сторін були докладені чималі зусилля аби про унікальність Львова дізнались у всьому світі. Інтернет-мережа – це колосальний інформаційний ресурс і дуже дієвий спосіб просування туристичного продукту. Команда UkraineCityGuide.com робить надзвичайно велику і добру справу. Матеріали, які ми надаємо, фахово перекладаються на російську та англійську мови, робиться розсилка по багатотисячній кількості вітчизняних та закордонних адресатів. Я особисто дуже вдячна за таку можливість співзасновнику сайту UkraineCityGuide.com Наталії Матковській. Вірю, що завдяки нашій співпраці, ми значно покращимо кількість, якість та достовірність інформації про Львів як на території України, так і за її межами».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.