bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Хочете бути корисними суспільству? Інвестуйте у власний розвиток
12.07.2011


Ярмарок інституційного розвитку у м. Запоріжжя

Зменшення доступу до фінансових ресурсів, поява нових суспільних викликів, зростання ролі громадського сектору та його залучення до вирішення місцевих проблем у національному та глобальному вимірі. Але чи спроможні українські громадські організації взяти на себе цю функцію? Як підвищити власні компетенції та професіоналізм у вирішенні проблем громади? Які фінансові та освітні інструменти є доступними для місцевих громадських організацій?

Відповіді на ці та інші питання шукатимуть учасники Ярмарку інституційного розвитку, який вперше відбудеться 14 липня у м. Запоріжжя.

Місце проведення: Торгово-промислова палата, бульв. Центральний 4

Організатори: Ресурсний центр ГУРТ (м. Київ) спільно з ГО «УкрПростір» (м. Запоріжжя)

У відвідувачів Ярмарку буде можливість познайомитись з провідними провайдерами, які надають послуги з інституційного розвитку у Запорізькій, Дніпропетровській, Кіровоградській, Миколаївській, Херсонській, Одеській областей та АР Крим.

Програма Ярмарку

Формат заходу передбачає:

  • виставку послуг провідних сервіс-провайдерів
  • проведення майстер-класів відомих у громадському секторі практиків
  • експертну дискусію за участю представників донорських організацій – Посольства США в Україні, IREX, Корпусу Миру, програми UNITER, які розкажуть про існуючі фінансові механізми та інструменти підтримки життєдіяльності громадських організацій

Вхід вільний

Захід відбувається у рамках проекту «Інвестуймо в інституційну спроможність громадянського суспільства», який реалізується Ресурсним центром ГУРТ у межах проекту «Об’єднуємося заради реформ (UNITER)», що фінансується Агентством США з Міжнародного Розвитку (USAID) та здійснюється Pact Inc.

Більше інформації: https://gurt.org.ua/capacity/
 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.