bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Всеукраїнський ФРІ-табір „КРОК ДО ЛІДЕРСТВА – 2011” чекає на тебе!
27.07.2011

Всеукраїнська ФРІ запрошує тебе на традиційний наметовий табір „КРОК ДО ЛІДЕРСТВА – 2011”, який відбудеться 18-22 серпня 2011 р. в Холодному Яру на Черкащині.

ФРІ-табори – це кількаденні зустрічі молодих людей з усієї країни для змістовного спілкування, нових знайомств, неформальної освіти, насиченого відпочинку та змін. Цього року “КРОК ДО ЛІДЕРСТВА” пройде у мальовничому та історично багатому місці – Холодному Яру.

На тебе чекають:

Неординарні люди Тренінги з особистісного розвитку, громадянської активності, управління проектами, медіа та на інші теми Веселі розваги, екскурсія історичними місцями Холодного Яру Таборова романтика: намети, вогнище, зорі, спілкування, пісні… Заряд позитиву для розвитку та змін! Для участі в таборі потрібно мати таборове спорядження (карімат, спальний мішок, намет або місце в наметі друзів, посуд). Внесок на харчування складатиме не більше 50 грн. Ми шукаємо спонсорів, щоб зробити його ще менше.

Для участі у таборі слід до 8 серпня заповнити онлайн-анкету http://bit.ly/frikrok2011. Кількість місць обмежена. Про результати відбору кожен буде повідомлений електронною поштою.

Маєш питання? Відповіді на них знає Ольга Івкіна, 066 643 91 88, [email protected]

До зустрічі на таборі!

Будь ласка, розкажи про “КРОК ДО ЛІДЕРСТВА-2011” своїм друзям! Запроси їх на зустрічі ВКонтакті vkontakte.ru/event28939574! Можливо, саме для них цей табір стане дуже важливим.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.