bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Гендерна рівність у владі: українська версія
31.08.2011

Можливо прийшов час змінити гендерний принцип самої влади?

Саме про це йшла мова на прес-конференції під назвою «Жінка у владі – погляд з України», яка відбулася 29 серпня о 12 годині на базі ТРК «Моріон» (м. Євпаторія). Захід проводила Донецька громадська організація «Альянс» за підтримки Посольства Німеччини в Україні.

На прес-конференції були присутні:

  1. Світлана Закревська, президент ДГО «Альянс»
  2. Наталія Звягінцева, координатор проекту «Жінка у владі – теоретичні права та реальні можливості»
  3. Сергій Сухобойчекно, керівник проекту «Кримська школа новин для дітей та молоді», представники ЗМІ та учасник проекту.

img_6891.jpg (3456×2304)

Розпочав прес-конференцію Сергій Сухобойчекно, керівник проекту «Кримська школа новин для дітей та молоді», виступом про інноваційні засоби активності молоді та їх важливість для розвитку громадянського суспільства в Україні. Не менш цікавим виявилося підбиття підсумків тренінгу «Абетка рівних можливостей», який проходив в Євпаторії з 27 по 29 серпня.

Під час тренінгу учасників ознайомили з новою методикою креативного мислення «Loesje», в рамках якої пройшла вулична акція. Методика «Loesje» ставить собі за мету привернути увагу людей до соціально значущих проблем шляхом розповсюдження плакатів з короткими слоганами, підписаних ім’ям вигаданого персонажа «Loesje». Ці слогани несуть в собі креативність, позитивну критику, ідеї та думки на актуальні для суспільства теми.

Плакати із слоганами розміщуються на вулицях міста. Таким чином, велика кількість людей, прочитавши слоган, замислюється над певними соціальними проблемами нашого суспільства. За словами координатору проекту та тренеру по цій методиці Наталії Звягінцевої «методика «Loesje» вчить людей дивитися на повсякденні речі по-новому, завдяки їй світ змінюється на краще і це головне».

Оволодівши методикою «Loesje», учасники тренінгу розробили свої креативні слогани на тему гендерної рівності та розмістили їх на вулицях Євпаторії. Наступним кроком реалізації проекту буде проведення учасниками власних семінарів під назвою «Творча рівність» по місцю свого перебування. Також під час конференції присутні торкнулися проблем гендерної рівності, особливу увагу приділили дискусії щодо ролі жінки в сучасній українській владі.

Більш детальну інформацію щодо участі в тренінгу можна дізнатися за тел.: 050 470 88 17 (Світлана Закревська) або можете написати нам на пошту [email protected]

Інформаційні партнери: телерадіокомпанія «Моріон» Євпаторія, громадська організація «Інститут розвитку креативних технологій та Мас-Медіа».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.