bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Екологічниий фестиваль “Eco fest 2011”
14.09.2011

«ECO FEST» - це масштабна еко-подія року, яка передбачає майстер-класи «ECO-STUDY», дає можливість приєднатися до міжнародної акції «Рухай Планету» встановити нові контакти.

Дата та місце проведення:
23, 25 вересня - м. Київ, Університет «КРОК», (м. Берестейська, вул. Лагерна, 30-32) 24 вересня - м. Київ, Михайлівська площа. Участь у фестивалі - БЕЗКОШТОВНА.

I день - 23 вересня відбудеться у форматі «barcamp» (паралельне проведення різних майстер-класів, серед яких учасник обирає найцікавіший для себе)

Місце проведення: Університет «КРОК», м. Київ, вул. Лагерна, 30-32
Напрями «barcamp»:

  • ЕКО-особистість: серії майстер-класів з особистісного розвитку
  • ЕКО-бізнес: презентації від представників бізнес-сектору, які проводять успішні екологічні PR-акції, поширюють ідеї корпоративної та соціальної відповідальності працівників, підтримують створення «зеленого» офісу
  • Power Shift (Енергія змін): виступи провідних експертів у сфері зміни клімату Також, під час першого дня фестивалю буде проведено ряд майстер-класів (створення еко-сумок, еко-листівок, up-cycling), та учасники “ECO FEST” зможуть переглянути еко-фільми.

II день - 24 вересня Флеш-моб Місце проведення: Михайлівська площа

Акція «Рухай планету» у центрі міста, яка об’єднає учасників у еко-танці та продемонструє готовність молоді підтримувати та поширювати міжнародний досвід у побудові зеленого майбутнього країни

III день - 25 вересня *
(для представників еко-організацій, активістів еко-руху та студентів)

Місце проведення: Університет «КРОК», м. Київ, вул. Лагерна, 30-32

Можливість для учасників налагодити ділові контакти та розповісти про досвід своєї проектної роботи в екологічній сфері, набути практичних навичок з проектного менеджменту та фандрейзингу, а також ближче познайомитися один з одним.

Участь у фестивалі - БЕЗКОШТОВНА!

Зареєструватися та дізнатися детальнішу інформацію про проект, можна на сайті krok.edu.ua

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.