bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Рухай Планету» по-полтавськи
15.09.2011

Кампанія “Рухай Планету” (Moving Planet в англійській версії) є міжнародною подією, організованою людьми з 180 країн світу за ініціативи Міжнародного кліматичного руху 350.org. “Рухай Планету” складатиметься із тисяч подій, об’єднаних концепцією руху. Марафони, запливи, хороводи, повітряні змії, – безліч видів яскравих дійств по всьому світу. Логотипом акцій є стрілка, що символізує рух від бездумного споживання до збалансованого розвитку.

Запрошуємо полтавців приєднатися до подій на Театральній площі з 11.00 -14.00. Для цього можна:

  1. Принести на Театральну площу порожню пластикову пляшку (дві, три чи скільки не потрібно) і долучитися до побудови найбільшої в Полтаві поліетиленової скульптури, яку потім буде здано на переробку.
  2. Взяти участь у театралізованому перфоменсі з порятунку Планети і отримати у подарунок екологічний браслет.
  3. Отримати листівку з практичними порадами на тему: “Малобюджетний порятунок Планети” та переліком пунктів прийому вторсировини у Полтаві (щоб наступного разу нести пляшки вже туди, а не в центр міста)
  4. Знайти волонтера акції з емблемою “350.org” та приєднатися до екологічної команди Полтави.
  5. Протягом дня слідкувати за фільмами на телеекрані біля кінотеатру ім. Котляревського - там будуть екологічні мультфільми!

Також на Жовтневій і Театральній площі Вас очікують: виступи дитячих колективів, містечко майстрів, парад прикрашених дитячих візочків «За здорове майбутнє» та багато іншого в останній день екологічного фестивалю "Eco-Fest Poltava" - 24 вересня

Полтава приєдналася до всесвітнього екологічного руху! -  Приєднуйся і ТИ! НАША ПЛАНЕТА це НАШ ДІМ і якщо ми не зможемо її зберегти, то нам БУДЕ НІДЕ ЖИТИ!

Контактна інформація:Координатор акції «Рухай Планету» в Полтаві – Ольга Ільїна, (066) 5257664, [email protected] Деталі: http://vk.com/eko_poltava

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.