bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкрита лекція «Політика і розвиток Латинської Америки: уроки для України»
29.09.2011

3 жовтня 2011 року в УКУ відбудеться відкрита лекція доктора права, експерта з питань розвитку Латинської Америки Петра Костіва на тему «Політика і розвиток Латинської Америки: уроки для України».

Латинська Америка являє собою складний регіон, наповнений контрастами, можливостями, невдачами, де проживає населенням з давніми традиціями.

Багато країн у регіоні мають спільне коріння, що походить з Португальської та Іспанської колоніальних імперій, створених у 16 ст. та завойованих ними територій, на яких вони панували над корінними індіанцями та жителями Африки.

З того часу ці країни йшли пліч-о-пліч, але інколи й різними шляхами. Об’єднує регіон в першу чергу спільність мови та культури, а розділяє – історія, націоналізм, регіоналізм та різнорідність населення.

Метою лекції буде зрозуміти причини, що зумовили саме такий розвиток Латинської Америки і те, яким чином уряди сучасних демократичних держав цього регіону використовують спадщину попередніх поколінь.

Лектор спробуєм проаналізувати спільні та відмінні риси вищезгаданих процесів та перших кроків України як молодої демократичної держави. Дивлячись на стан речей в Латинській Америці після перебігу двох століть незалежності, буде міркувати над тим, куди рухається Україна після здобуття незалежності у 1991 році.

Лекція може бути корисною для істориків, журналістів, студентів-міжнародників.

Доповідач: Петро Костів є доктром права, навчався у Школі права Університету Мічіган,США; вивчав юридичні системи Аргентини, Колумбії; закінчив політичні студії у Південній Африці. Є співзасновником та віце-президентом міжнародного фонду Розвитку культури оподаткування у Києві.

Захід організовують Інститут лідерства та управління та кафедра журналістики УКУ.

Час проведення: 10.00 – 11.30, 3 жовтня 2011 року

Місце проведення: Кімната 102, приміщення філософсько-богословського факультету УКУ вул. Хуторівка 35а м. Львів

Довідки за тел. + 38 066 5422638 Наталка Мисула

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.