bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Полтаві відбудеться Тиждень освіти для дорослих
21.10.2011

З 25 по 28 жовтня ГО "Інститут гендерних трансформацій" спільно з Інститутом післядипломної освіти ПДАА за участю Представництва dvv - international Україна в Полтавській області проводять "Тиждень освіти для дорослих".

Протягом квітня – вересня поточного року громадська організація «Інститут гендерних трансформацій» за фінансової підтримки Міжнародного Фонду «Відродження» здійснювала проект «Запровадження менторських практик підтримки студентів та випускників Полтавських ВНЗ».

До реалізації проекту активно залучилися студенти та випускники Полтавських ВНЗ, успішні підприємці, лідери громадських об’єднань, які впроваджують соціальні практики. Одним з найактивніших партнерів проекту став Інститут післядипломної освіти та дорадництва Полтавської державної аграрної академії, який в цьому місяці відзначає своє 40 річчя і який має значний досвід в організації непереривної освіти.

Реалізація проекту дала можливість запровадження не тільки інноваційних практик підготовки випускників ВНЗ, але викреслила актуальність та необхідність поширення технологій освіти впродовж всього життя людини.

Тож проведення Тижня освіти для дорослих стало логічним продовженням та певним підсумком проекту. В проведенні Тижня прийме участь Представництво dvv –International Україна в Полтавській області.

Програма Тижня освіти для дорослих

Вівторок 25 жовтня 2011 р.

14.00 –Прес-конференція, присвячена проведенню Тижня освіти для дорослих та підведенню підсумків проекту "Менторські практики підтримки та підготовки випускників полтавських ВНЗ". Організатори: Інститут післядипломної освіти та дорадництва, Інститут гендерних трансформацій та представництво "dvv international Україна" в Полтавській області (навчальний корпус № 4, зала засідань ректорату)

14.30 – Презентація спецвипуску газети «Аграрна академія моя», присвяченого 40-річчю Інституту післядипломної освіти та дорадництва (навчальний корпус № 4, ауд. 417)

14.30 – Круглий стіл на тему: «Поширення практик менторської підготовки студентів на другу вищу освіту» (навчальний корпус № 4, зала засідань ректорату)

Середа 26 жовтня 2011 р.

11.00 – Симпозіум «Неперервна освіта як фактор сталого розвитку суспільства: історія і сучасність». (навчальний корпус № 1, актова зала)

14.30 – Світове кафе «Неформальна освіта: шляхи пошуку нових технологій»

Четвер 27 жовтня 2011 р.

12.00 – Фестиваль неформальної освіти (хол навчального корпусу № 4)

12.00 – Показ фільмів про неформальну освіту (хол навчального корпусу № 4)

14.30 – Висадка калинової алеї на честь 40-річчя Інституту післядипломної освіти
та дорадництва (територія ПДАА)

15.00 – «Святкові галушки» (територія ПДАА)

П'ятниця 28 жовтня 2011 р.

10.00 – Відкриття методичного кабінету Інституту гендерних трансформацій (навчальний корпус № 4, ауд. 463)

10.30– Презентація методичних розробок Інституту гендерних трансформацій та
Інституту післядипломної освіти та дорадництва (навчальний корпус № 4, ауд. 63)

11 00 – Подіумна дискусія «Гендерна освіта, як пріоритетна світова тенденція в освіті для дорослих» (навчальний корпус № 4, ауд. 463)

13.00 - Підведення підсумків тижня освіти для дорослих.


 

Контакти

  • PR –менеджер Костянтин Березницький
  • Інститут гендерних трансформацій
  • [email protected]
  • Тел. (0532) 65-45-43

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.