bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Донецькій області громадськість обговорить ризики та реалії реформування охорони здоров’я
04.11.2011

10 листопада 2011 року у м. Донецьк пройде круглий стіл «Реформа охорони здоров'я: ризики та реальність».

Основною метою цього заходу є обговорення механізмів, необхідності та результатів проведення реформи охорони здоров’я, її впливу на медицину та громаду регіону.

На круглому столі будуть обговорені наступні питанні:

  • Структурно-організаційне і фінансово-економічне розмежування рівнів надання медичної допомоги на первинний, вторинний (спеціалізований) і третинний (високоспеціалізований).
  • Створення єдиної системи надання екстреної медичної допомоги.
  • Чи планується скорочення мережі закладів охорони здоров’я.
  • Принципи формування штатних розписів закладів охорони здоров’я при реформуванні медичної галузі.

Крім того, буде проведена презентація спеціалістами Головного управління охорони здоров’я основних принципів, очікуваних результатів та ходу реалізації реформи охорони здоров’я у Донецькій області.

До участі у круглому столі запрошуються представники медичних закладів, інститутів громадянського суспільства, які працюють у медичній сфері, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, експерти у галузі охорони здоров’я та освіти, журналісти.

Організаторами заходу виступають Постійна комісія з питань охорони здоров’я, сім’ї, материнства та дитинства Громадської ради при Донецькій облдержадміністрації у партнерстві з Донецькою обласною організацією профспілки працівників охорони здоров’я України.

Якщо Ви бажаєте взяти участь у круглому столі, просимо Вас заповнити анкету учасника (додається) та відправити її на електронну адресу [email protected] або по факсу +38 (062) 3051169 до 16:00 7 листопада 2011 року.

Додаткова інформація:

Місце проведення: м. Донецьк, вул. Горького, 146 (мала конференц-зала Донецької обласної ради профспілок (5-й поверх). Початок реєстрації: 13:30 Час: з 14:00 та 16:00.    

Умови: учасники забезпечуються роздатковими матеріалами, транспортні витрати та витрати на відрядження не відшкодовуються.

Контактні особи: Маловичко Сергій Павлович - голова постійної комісії з питань охорони здоров’я, сім’ї, материнства та дитинства Громадської ради при ДонОДА (тел.+38 (062) 3380857), Царульков Юрій Анатолійович - член комісії (тел.+38 (063) 3077590), e-mail: [email protected].

Більш детальна інформація на блозі «Реформа охорони здоров’я у Донецькій області».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.