bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Навчальний гурток для журналістів із Йоганнесом Вамбергом Андерсеном
07.11.2011

Як ми вже повідомляли, ГУРТ проводить навчальні гуртки за шведською технологією для суспільних журналістів на постійній основі.

4 листопада відбувся в офісі Ресурсного центру ГУРТ третій навчальний гурток для суспільних журналістів. Нагадуємо, Ви можете долучитися до наступних занять, попередньо сконтактувавши з Пилипом Литвиновим за е-адресою [email protected].

Для більш ефективного проведення навчальних гуртків, ГУРТ залучив експертів - Бенгта Олофа Йохансона (експерт з розвитку технології навчальних гуртків у Швеції), Йоганнеса Вамберга Андерсена (данський журналіст з 15-тирічним стажем) і Сергія Іванюка (письменник, журналіст, викладач, редактор журналу “Однокласник” і Голова правління ГУРТа).

11 листопада 2011 року навчальний гурток відбудеться за участю Йоганнеса Вамберга Андерсена, який поділиться власним досвідом у сфері журналістики, а також розповість, що необхідно знати і пам`ятати журналісту при створенні інформаційних повідомлень

Початок заняття о 17:00, тривалість - 1 година. Пам'ятайте, запізнюючись, ризикуєте пропустити найцікавіше та найкорисніше! :)

Місце проведення: офіс Ресурсного центру ГУРТ (вул. Попудренка, 52, офіс 609).

 

Участь в навчальних гуртках безкоштовна.

Веб-сторінка проекту: gurt.org.ua/gurt/projects/media/.

Рекомендуємо ознайомитися з вебінаром Сергія Іванюка, який розповів, як навчитися громадським організаціям правильно висвітлювати свою діяльність.

Маєте запитання до Йоганнеса Вамберга Андерсена? Лишайте їх у коментарях до цього повідомлення. Під час гуртка обов'язково їх поставимо.

Проект "Назустріч високим стандартам журналістики в громадському секторі України" здійснюється Ресурсним центром ГУРТ в партнерстві з Центром волонтеріату "Добра Воля" за фінансової підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.