bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вечір екологічного кіно «Заповідна Україна»
30.11.2011

З вересня по листопад 2011 року в Україні тривав конкурс відеоробіт «Заповідна Україна», організований Програмою розвитку ООН та Goethe-Institut в Україні. Біля 60 стрічок змагалися за головні призи у номінаціях Заповідна Україна та Немає іншого Дніпра.

8 грудня ми запрошуємо усіх на церемонію нагородження переможців відеоконкурсу та перегляд кращих стрічок відеоконкурсу «Заповідна Україна».

Вечір відбудеться 8 грудня у конференц-залі Goethe-Institut (Вул. Волоська, 12/4, четвертий поверх).

У програмі вечора:

  • 17.30-18.00 – реєстрація, перегляд фільмів учасників-конкурсу
  • 18.00-18.30 – церемонія нагородження переможців відеоконкурсу
  • 18.30-19.30 – перегляд кращих фільмів учасників-конкурсу.

Церемонію нагородження проводять:

Вера Багаліантц, директор Goethe-Institut в Україні Сергій Волков, старший програмний менеджер Програми розвитку ООН в Україні Василь Шевчук, Голова Українського товариства охорони природи.

Вхід вільний для усіх зацікавлених осіб.

Для зручності організації події просимо повідомити про свою присутність за тел. (044) 287 51 33 або за адресою [email protected]

Відеоконкурс «Заповідна Україна» тривав з 7 вересня до 7 листопада 2011 року. У рамках кожної номінації було визначено п’ять переможців.

Учасники, що посіли перші місця, отримають цінні призи, інших буде відзначено екологічними призами від Goethe-Institut в Україні та Програми розвитку ООН в Україні.

Організатори конкурсу - Проект Програми розвитку ООН в Україні та Глобального Екологічного Фонду «Зміцнення управління та фінансової стійкості національної системи природоохоронних територій в Україні» та Програма ПРООН-ГЕФ екологічного оздоровлення басейну Дніпра. Міжнародний партнер конкурсу - Goethe-Institut в Україні.

Технічний партнер конкурсу – всеукраїнський портал Bigmir.net.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.