bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Журналіст Kyivpost розповість, як проводити розслідування
13.12.2011

16 грудня в офісі Ресурсного центру ГУРТ відбудеться навчальний гурток суспільних журналістів , що проводиться за шведською моделлю навчальних кіл в рамках проекту "Назустріч високим стандартам журналістики в громадському секторі України", за участю Марка Рачкевича, журналіста Kyivpost.

Метою навчальних гуртків є покращення практичних навичок громадських журналістів писати статті та проводити журналістські розслідування про життя громадського сектора України.

Темою цього заняття буде "З чого розпочати журналістське розслідування?".

Час: 17:00.
Місце: вул. Попудренка, 52, офіс 609.

Участь в гуртках є безкоштовною. 

Якщо Ви хочете взяти участь в навчальному гуртку, будь ласка, попередньо сконтактуйте з Пилипом Литвиновим за е-адресою [email protected] до 17:00 четверга (15.12).

Нагадаємо, попереднім гостем навчального гуртка був Йоганес Вамберг Андерсен, данський журналіст, який протягом 15 років живе і працює в Україні. Він розповів про свій досвід життя в Україні та роботи тут в якості іноземного журналіста.

Про Марка Рачкевича

Марк Рачкевич народився в Чикаго, живе і працює в Києві. Свої журналістські розслідування публікує в Kyivpost, має досвід роботи в громадському секторі, зокрема в Корпусі Миру США в Україні та проекті UCAN.

 

 

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.