bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація програми UNITER з впровадження ваучерів (грантів) у Чернігові
21.03.2012

23 березня 2012 року об 11:00 год. у Чернігові відбудеться презентація Програми UNITER з підтримки організаційної спроможності організацій громадянського суспільства (ОГС).

Місце проведення: прес-клуб «Чиста політика» (м. Чернігів, вул. Г. Полуботка, 6А).

Партнером Програми з впровадження конкурсу ваучерів (грантів) з розвитку спроможності ОГС є Ініціативний центр сприяння активності та розвитку громадського почину «Єднання» (ІСАР «Єднання»). ІСАР «Єднання» надаватиме допомогу Програмі в проведенні регіональних інформаційних сесій, оцінюванні та відборі проектних пропозицій, у моніторингу використання ваучерів, аналізі звітів тощо. Через конкурс грантів Програма має на меті визначити та відібрати на конкурсних засадах ОГС, які є активними у суспільстві та зацікавлені у власному організаційному розвитку. Більш спроможні ОГС здатні розробляти та/або виконувати якісніші проекти та програми, що приводить до значущих соціальних змін у суспільстві.

Основними завданнями даного конкурсу ваучерів (грантів) з організаційного розвитку ОГС є: o розвиток професійної кваліфікації ОГС; o покращення програмної ефективності ОГС; o підвищення впливу ОГС на місцевому рівні; o підвищення життєздатності ОГС; o розвиток культури організаційного зростання ОГС.

Організації можуть отримати наступні види ваучерів (грантів):

  • Базовий ваучер (до $1000)
  • Ваучер для поглибленого навчання (до $7000)
  • Ваучер для групи організацій (до $7000)
  • Ваучер для проведення Оцінки організаційної спроможності.

Одна організація може подаватися на декілька Ваучерів, загальна сумарна вартість яких не перевищуватиме $7000 на один фінансовий рік.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.