bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Круглий стіл на тему корпоративного волонтерства
22.06.2012

6 липня Центр «Розвиток КСВ» за підтримки проекту UNITER, що реалізується PACT за фінансової допомоги USAID запрошує Вас взяти участь у круглому столі “Корпоративне волонтерство як інструмент підтримки компаніями громадських організацій”, що відбудеться 6 липня 2012 року, з 11:00 до 13:00, в кафе-барі «Aroma espresso bar» за адресою: м. Київ, вул. Мечникова 3.

Основна мета заходу - налагодити співпрацю між компаніями та громадськими організаціями в рамках корпоративного волонтерства як невід’ємної частини корпоративної соціальної відповідальності.

Під час круглого столу представники компаній, громадських організацій та донорів обговорити такі питання:

  1. Результати першого Дня корпоративного волонтерства 18 травня 2012 року В першому Дні корпоративного волонтерства прийняли участь 14 компаній, 205 волонтерів, які допомогли 1264 особам (бенефіціарам). Ще один результат заходу - налагодження нових партнерств між громадськими організаціями та компаніями.
  2. Як поєднати можливості компанії та потреби громадських організацій?
  3. Чи готові донори долучатися до підтримки Дня корпоративного волонтерства?
  4. Що потрібно для розвитку корпоративного волонтерства в Україні і чи можливий другий Національний День корпоративного волонтерства восени 2012 року?

На основі обговорення Центр «Розвиток КСВ» сформує загальне бачення розвитку специфічного виду корпоративного волонтерства в Україні, а саме - застосування професійних навичок та знань співробітників компаній й організацій для участі у Другому національному Дні корпоративного волонтерства в Україні восени 2012 року.

Будемо раді, якщо Ви зможете знайти час 6 липня та поділитися з нами Вашими думками щодо корпоративного волонтерства. Ваша думка для нас є важливою.

Для підтвердження участі, надішліть мейл на адресу: [email protected] або за телефоном 044 280 11 47.

Контакти

  • Марина Саприкіна
  • Центр “Розвиток корпоративної соціальної відповідальності”
  • 044 280 11 47
  • http://www.csr-ukraine.org/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.