bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Фестиваль культур Global Village
14.07.2012

21 липня в Києві відбудеться фестиваль культур Global Village, метою якого є розвиток толерантного ставлення до представників інших національностей. Організатором фестивалю є міжнародна молодіжна організація AIESEC у місті Києві.

Гості фестивалю матимуть змогу познайомитись з особливостями культури різних народів світу. Більш як 50 учасників з усіх куточків світу зберуться на фестивалі для того, щоб продемонструвати унікальність своєї рідної культури за допомогою національних страв, звичаїв і костюмів. Відвідувачі матимуть можливість особисто поспілкуватись з учасниками та дізнатись більше про представлені на фестивалі країни.

Свої культурні традиції продемонструють представники 30 країн, серед яких: Польща, Австрія, Румунія, Іспанія, Португалія, Чеська республіка, Угорщина, Австрія, Греція, США, Бразилія, Мексика, Канада, Туреччина, Пакистан, Китай, Індія, Японія, Індонезія, Єгипет, Ліван, Туніс, Алжир, Марокко, Пуерто-Ріко. Всі представники фестивалю є учасниками програми соціальних та професійних стажувань від міжнародної молодіжної організації AIESEC.

В рамках фестивалю всі бажаючи зможуть прийняти участь у майстер-класах, що пов’язані з традиційним мистецтвом представлених країн, послухати виступи відомих мандрівників. А на завершення гостей фестивалю очікує яскравий концерт за участю відомих музичних гуртів, студій танцю та самих учасників-іноземців.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.