bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація Програми UNITER з впровадження грантів для ОГС
22.08.2012

29 серпня 2012 року о 13:00 год. відбудеться презентація Програми UNITER з підтримки організаційної спроможності організацій громадянського суспільства (ОГС). Запрошуються представники ОГС Донецька та Донецької області для участі в презентації.

Місце проведення: м. Донецьк, вул. Овнатаняна 4, поверх 2.

Організації громадянського суспільства Донеччини познайомляться з можливістю отримання коштів для покращання своєї діяльності та підвищення ефективності своїх програм (надання соціальних послуг, культурних ініціатив, розвитку партнерства та ін.), а також дізнаються про ресурси порталу з питань організаційного розвитку Маркетплейс www.ngomarket.org.ua. Представник компанії DotShot CM, яка виконує технічне забезпечення порталу, висвітлить  найактуальніші  зміни на порталі, та відповість на питання, стосовно можливих труднощів під час реєстрації та користування веб-ресурсом.

Презентацію проводитиме Виконавчий директор ІСАР «Єднання» Володимир Шейгус та Керівник компанії DotShot Communication Management, Костянтин Карпов.

Через конкурс грантів Програма UNITER має на меті визначити та відібрати на конкурсних засадах ОГС, які є активними у суспільстві та зацікавлені у власному організаційному розвитку. Вважається, що більш спроможні ОГС здатні розробляти та/або виконувати якісніші проекти та програми, що приводить до значущих соціальних змін у суспільстві.

Основними завданнями даного конкурсу ваучерів (грантів) з організаційного розвитку ОГС є:

o розвиток професійної кваліфікації ОГС;
o покращення програмної ефективності ОГС;
o підвищення впливу ОГС на місцевому рівні;
o підвищення життєздатності ОГС;
o розвиток культури організаційного зростання ОГС.

 Організації можуть отримати наступні види ваучерів (грантів):

1. Базовий ваучер (до $1000)
2. Ваучер для поглибленого навчання (до $7000)
3. Ваучер для групи організацій (до $7000)
4. Ваучер для проведення Оцінки організаційної спроможності.

Одна організація може подаватися на декілька Ваучерів, загальна сумарна вартість яких не перевищуватиме $7000 на один фінансовий рік.

Партнером Програми UNITER з впровадження конкурсу ваучерів (грантів) з розвитку спроможності ОГС є Ініціативний центр сприяння активності та розвитку громадського почину «Єднання» (ІСАР «Єднання»). ІСАР «Єднання» надаватиме допомогу Програмі UNITER в проведенні регіональних інформаційних сесій, оцінюванні та відборі проектних пропозицій, у моніторингу використання ваучерів, аналізі звітів тощо.

За детальнішою інформація про презентацію Програми UNITER звертайтесь, будь ласка, до ІСАР «Єднання» та безпосередньо Ганни Носак за тел. (044) 201-01-61 або ел. поштою [email protected]. Бажано підтвердити свою участь надіславши листа на нашу адресу ел. пошту або ел. пошту [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.