bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: кава-арт, оріґамі, архівне кіно, візуальне мистецтво, кава та бальні танці
26.10.2012

Пропонуємо до Вашої уваги добірку найцікавіших подій, які відбудуться цими вихідними в Україні. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні, якщо розповісте про них у коментарях до цього повідомлення.Гарних Вам вихідних та чекаємо на Ваші коментарі та враження про заходи, на яких Вам поталанило бути!

Київ

27 жовтня 2012 року  – «День української козачки» - козацьке свято на честь наших жінок-козачок. Дрес-код заходу - вишиванка, або елементи українського одягу.
Читати більше…

27 жовтня 2012 року  – виставка візуального мистецтва «ШЛЯХ» від художниці А. Гребінь. «Від масок до себе справжнього. До справжніх бажань. До того, що шукає кожна людина»
Читати більше…

27 жовтня 2012 року – виставка оріґамі “Все з квадрату”. Старовинне японське мистецтво оріґамі — складання різноманітних фігурок з паперового квадрату без застосування ножиць і клею — розкриває в наш час все нові грані щодо застосування його в різних сферах сучасного життя.
Читати більше…

28 жовтня 2012 року – в рамках Міжнародного джазового фестивалю “Jazz in Kiev 2012” пройдуть два майстер-класи видатного барабанщика Антоніо Санчеса та видатного піаніста Кенні Вернера.
Читати більше…

28 жовтня 2012 року  – презентація книги “Всередині чоловіка” – незвичайний роман, якій написаний за реальними подіями. 200 чоловіків діляться найтаємнішим, про що раніше не наважувались говорити.
Читати більше…

 Харків

27-28 жовтня 2012 року - Фестиваль екологічної урбаністики «Акумулятор». Головна ідея фестивалю  - започаткувати дискусію, присвячену проблемам міста – його розвитку, його занепаду, його перспективам за допомогою актуального мистецтва.
Читати більше…

27-28 жовтня 2012 року  – Фестиваль бального танцю. Для участі в об’єднаному турнірі 2012 року зареєструвалися 2100 танцювальних пар, які представляють Ізраїль, Іспанію, Італію, Литву, Молдову, Росію, Україну
Читати більше…  

Інші міста

 27 жовтня 2012 року, м. Одеса – Кавовий фестиваль. Під час заходу учасники змагатимуться в майстерності кава-арту, розпізнаванні смаку та аромату кави, обсмаження кави. Гості фестивалю зможуть насолодитися смаком кави у святковій атмосфері фестивалю.
Читати більше…

27-28 жовтня  2012 року, м. Дніпропетровськ – “Творці прекрасного”. Виставка, котра об’єднає різні напрямки сучасного декоративно-прикладної творчості: печворк, розпис по склу і тканині, декупаж, ліплення з пластики, батик, кераміка і повсть.
Читати більше…

 27-28 жовтня 2012 року, м. Донецьк – “Ретроперспектива: архівне кіно” – фестиваль короткометражного кіно.  Серія показів напів-невідомого, напів-легендарного, напів-візіонерського кіно від зорі кінематографа до становлення сюрреалізму.
Читати більше…

 28 жовтня 2012 року, м. Львів – “Авто Фест-2012” – великий автомобільний день на “Арені Львів”. В програмі заходу передбачені виставка автомобілів, презентація новинок світового автопрому від автосалонів, тест-драйви автомобілів від автосалонів, тюнінг-фест, автозвук-шоу.
Читати більше…

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.