bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Як покращити світ завдяки освіті та музиці?
10.12.2012

У рамках Форуму Посла США відбудеться вже десята зустріч, під час якої виступить Пітер Ярроу з презентацією "Як покращити світ засобами музики й освіти". 

Презентація відбудеться в четвер, з 18:00 до 20:00 13 грудня 2012 року в будинку вчителя (вул. Володимирська, 57) із синхронним перекладом. Будь ласка, підтвердіть свою участь e-mail: usemb.rsvp@gmail.com.

Форум Посла США – це ініціатива Посла США в Україні п. Джона Теффта, метою якої є створення платформи для обговорення нагальних питань , тенденцій  і впливів, що визначають порядок денний сучасного світу. В рамках цього проекту відомі фахівці й експерти зі Сполучених Штатів Америки приїжджають у Київ, щоб узяти участь в обговоренні сучасних питань розвитку України, Сполучених Штатів і світової спільноти та обмінятися думками щодо цих питань.  

Пітер Ярроу –автор і виконавець пісень, один із членів відомої фольк-групи «Пітер, Пол і Мері». Разом ізчленами групи брав активну участь в американському Русі за громадянські права, організував ряд заходів, спрямованих проти війни у В’єтнамі, був учасником антивоєнного фестивалю в Медісон Сквер Гарден і на стадіоні «Шей» у Нью-Йорку. В 1969 році Пітер став співорганізатором  славнозвісного «Маршу за життя» у Вашингтоні, який налічував близько півмільйона учасників. У 2000 році започаткував програму “Operation Respect” („Повага дією”) з підзаголовком „Не смійся з мене” (DLAM), що включає в себе музику, відео, шкільні заняття, вистави й підвищення кваліфікації викладачів. Місія “Operation Respect” – створення й удосконалення безпечного, дбайливого і шанобливого довкілля для дітей та молоді.  Минулого року Ярроу і його партнери привезли цю програму в Україну і провели ряд концертів, вистав і семінарів для добровольців Корпусу Миру й української громадськості.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.