bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: джаз, розваги просто неба, вечорниці, вихідні за півціни, різдвяні ярмарки та музика
20.12.2012

Пропонуємо до Вашої уваги добірку найцікавіших подій, які відбудуться цими вихідними в Україні. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні, якщо розповісте про них у коментарях до цього повідомлення. Гарних Вам вихідних та чекаємо на Ваші коментарі та враження про заходи, на яких Вам поталанило бути!

Київ

22 грудня 2012 року – на хуторі Савки, що знаходиться у Нових Петрівцях відбудуться вечорниці Миколая. Ми поговоримо про походження Діда Мороза, Сантаклауса та усіх, притаманних їм новорічних атрибутів, розповімо чому Святого Миколу називали Чудотворцем та звідки походить традиція дарування подарунків на Новий Рік.
Читати більше…

22 грудня 2012 року – благодійний ярмарок на Воздвиженській. Між довгих рядів ярмарку “Святий Миколай живе на Воздвиженці” кожен відвідувач зможе знайти щось  унікальне: прикраси для дому, смачні солодощі для діточок, оригінальні подарунки близьким і друзям або просто гарний настрій за чашкою теплого чаю.
Читати більше…

22 грудня 2012 року – проект “Симфонічне КІНО” дозволить почути пісні Віктора Цоя у виконанні Національного Симфонічного Оркестру України і по-новому оцінити весь масштаб його генія. Диригувати оркестром буде італійський диригент Фабіо Мастранджело. Соло на гітарі — Юрій Каспарян, колишній учасник гурту Кіно.
Читати більше…

22 грудня 2012 року – Київська міська держадміністрація вирішила провести Парад Дідів Морозів на Хрещатику. Приєднатися до ходи може кожен. Головне - не забути вбратися в “правильний” костюм. Не пропустіть можливість стати свідком параду та отримати задоволення від Дідів Морозів та їх подарунків.
Читати більше…

22 грудня 2012 року – Нічні розваги просто неба. Київські нічні тури запрошує вас у справжню новорічну казку, що почнеться просто неба на вулицях центра Києва! У програмі: Ігри, конкурси, пригоди, флешмоб, цікаві місця, невідомі легенди та історії, запальна компанія та багато нових друзів!
Читати більше…

22-23 грудня 2012 року – в Пирогово Святий Миколай гостинно зустрічатиме усіх гостей. На Вас чекає незабутня мандрівка в гості до Святого Миколая, де здійсняться найзаповітніші мрії та бажання. Під час відвідування музею буде нагода побачити різноманітні майстер класи: виготовлення янголят, пряників - миколайчиків, писанок та інші.
Читати більше…

22-23 грудня 2012 року – у Мистецькому арсеналі в Києві пройде Теплий різдвяний ярмарок. У програмі ярмарку - безліч майстер-класів з виготовлення приємних і корисних подарунків, скульптур з льоду і шоколаду, кулінарні студії, які запропонують скуштувати домашнє варення, глінтвейн, булочки, ватрушки, імбирне печиво та інші святкові страви.
Читати більше…

22-23 грудня 2012 року – показ роликів-переможців фестивалю «Каннські леви 2012». Гості зможуть насолодитися рекламними роликами, котрі перемогли на 59-му фестивалю «Каннські леви 2012», і оцінити, крім «Золотих левів», також «срібних» і «бронзових» переможців. Хол кінотеатру перетвориться в зал слави, але вже не в категорії відео, а в сфері дизайну.
Читати більше…

23 грудня 2012 року Новорічний Морква Ярмарок – Фрі-Ярмарок. Суть акції проста: кожна людина на зустріч приносить з собою одну (а краще цілий мішок) непотрібну річ, яка може бути корисною для інших, і практикує здібності видатного торгівця, намагаючись напарити і знайти щось дуже дуже корисне для себе. На вас чекають смачні пригощання, смачнючий чай та кінопоказ.
Читати більше…

Харків

22 грудня 2012 року – відбудеться презентація альбому “Примат” гурта O.TORVALD. Хлопці презентують свій третій номерний студійник “Примат”, наповнений нестримним драйвом і потужною енергетикою. Цей реліз музиканти вважають зрілим дорослим альбомом.
Читати більше…

22-23 грудня 2012 року новорічний ярмарок подарунків ARTiSHOP  – це справжня квінтесенція творчості, сконцентрована в одному місці: від автентичного рукоділля до трендового дизайнерського хендмейду. Гостям випаде можливість не тільки придбати душевні “ручні” речі, але й особисто познайомитися з майстрами, що створюють цю красу.
Читати більше…

23 грудня 2012 року – харківський класичний Jazz band “COURT JAZZ” представить джазову програму та виконає твори Луї Армстронга, Елли Фітцджеральд, Майлза Девіса, Джорджа Гершвіна та інші джазові стандарти.
Читати більше…

Львів

22-23 грудня 2012 року – “Вихідні за півціни 2012”. Цей проект повинен відкрити перед туристами всі “родзинки” Львова, в якому запалюються новорічні та різдвяні вогні. Проект ініційований Львівською міськрадою спільно з представниками туристичної сфери Львова. Учасники акції матимуть зовнішні розпізнавальні знаки, котрі видно з вулиць.
Читати більше…

22-23 грудня 2012 рокуВеликий Різдвяний ярмарок на центральній площі міста. Під час ярмарку можна буде придбати всілякі новорічні сувеніри, вироби з кераміки, лляні речі, авторські роботи художників та поласувати традиційними частуваннями. Львів’ян та гостей міста чекають танцювальні вечори, покази фільмів, виступи молодіжних гуртів.
Читати більше…

Інші міста

22 грудня 2012 року, м. Ялта – парад Дідів Морозів. Темою фестивалю стане День зимового сонцестояння - стародавнє слов’янське свято народження нового Сонця. У заході планується задіяти понад 500 Дідів Морозів.  На всіх учасників чекають призи від головного Діда Мороза міста.
Читати більше…

22-23 грудня 2012 року, м. Ужгород – Ужгородцям підготували низку новорічно-різдвяних заходів. На вихідних можна буде відвідати «Майстерню Діда Мороза», побачити парад Миколаїв і взяти участь у запаленні вогнів міської ялинки. Відбудуться також новорічні виставки, концерти, вистави, святкування та спортивні турніри.
Читати більше…

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.