bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Ковелі владу просять підтримати паркур та воркаут
31.01.2013

2 лютого 2013 року о 12:00 в Ковельському Культурно-просвітницькому центрі (вул. Незалежності, 89) презентують проект, спрямований на створення сприятливий умов для розвитку паркуру та стрітворкауту під назвою «Створення якісної спортивної інфраструктури для сприяння фізичному розвитку молоді Ковеля».

Паркур і стрітворкаут – спортивні течії, які набувають все більшої популярності серед молоді, в тому числі і в Ковелі. Так, в цьому місті налічується близько 100 паркуристів, деякі з них беруть участь у всеукраїнських змаганнях та отримують призові місця, однак тренуватися спортсмени змушені в жахливих умовах. Проблема для тих хто займається паркуром і стрітворкаутом спільна: у Ковелі нема спеціалізованих майданчиків або хоч якогось підходящого місця, де могли б займатися спортсмени.

Проблема створення єдиного, спільного, тренувального майданчика зі стрітворкауту та паркуру існує вже впродовж двох років. Щоб вирішити це питання Ковельські активісти хочуть налагодити діалог з місцевою владою та заручитись її підтримкою. Тому на прес-конференцію запросили депутатів Ковельської міської ради, заступника міського голови, начальник спорткомітету Ковельської міськради, представників громадських організацій, спортивних клубів та безпосередньо представників федерації Паркуру та Воркауту.

Довідково:

Паркур – фізична дисципліна, в якій тренується подолання будь-яких перешкод на своєму шляху, за допомогою пристосування своїх рухів до навколишнього середовища.

Стрітворкаут – тренування на турніку, брусах, яке відбувається тільки на свіжому повітрі, так звана вулична силова гімнастика, в якій переважають вправи, що виконуються вагою тіла.

Проект «Створення якісної спортивної інфраструктури для сприяння фізичному розвитку молоді Ковеля» став одним із переможців першого туру обласного конкурсу адвокаційних ініціатив, який проводиться Волинським Інститутом Підтримки та розвитку Громадських Ініціатив за сприяння Міжнародного фонду «Відродження в межах проекту «Територія позитивних змін».

Контакти

  • Прес-служба
  • Волинський Інститут Підтримки і розвитку Громадських Ініціатив

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.