bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: снігові скульптури, David Bowie, пригоди у бібліотеці, музей сновидінь
31.01.2013

Пропонуємо до Вашої уваги добірку найцікавіших подій, які відбудуться цими вихідними в Україні. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні, якщо розповісте про них у коментарях до цього повідомлення. Гарних Вам вихідних та чекаємо на Ваші коментарі та враження про заходи, на яких Вам поталанило бути!

Київ

2 лютого 2013 року – виставка молодої художниці Вікторії Перевознікової «Проекції несвідомого. Projections of the unconscious» у Музеї Сновидінь. Художник піднімає питання людських взаємовідносин, взаємовідносин метафізичних між чоловіком та світом, взаємовідносин і взаємодій різних ментальних та соціальних груп.
Читати більше…

2 лютого 2013 року –  показ першого у світовій кінематографії повнометражного фільму, створеного засобами об’ємної мультиплікації. За мотивами роману Джонатана Свіфта. На відпочинку хлопці просять вожатого прочитати їм вголос книгу. Сам же «найкращий осводівець» під час читання заснув і описані в книзі події повторилися знову…
Читати більше…

2 лютого 2013 року – вечір салонної музики «Вокальний Декамерон». У концерті звучатиме копія франко-фламандського клавесину ХVIII ст., зробленого з матеріалів та за історичною технологією французького майстра Марка Дюкорне.
Читати більше…

2 лютого 2013 року – David Bowie Movie Night у креативному просторі “Часопис”. Цього року розпочався відлік нової музичної епохи для усіх старменів Землі: Девід Боуї презентував відео на свою нову композицію та, після десятирічної перерви, опублікував деталі наступного альбому, реліз якого відбудеться вже у березні.
Читати більше…

3 лютого 2013 року – Родинне свято бібліотечно-книжкової смакоти «Зимові пригоди у бібліотеці». Мета заходу –  сприяти формуванню позитивного іміджу бібліотеки у громади, продемонструвати традиційні та новітні бібліотечні послуги. У програмі родинного свята передбачені сімейні конкурси, вікторини, перегляди «зимових» мультфільмів, інтерактивні розваги з технічними новинками.
Читати більше…

3 лютого 2013 року – традиційний показ фільму від Морква-клуб «Змова навколо лампочки». Застарілий конфлікт між виробниками і споживачами продукції в сучасному суспільстві – тема популярного фільму Козими Даннорітцер. Суть його полягає в тому, що перші навмисно скорочують термін служби випущених товарів, змушуючи других частіше навідуватися в магазин…
Читати більше…

Інші міста

2-3 лютого 2013 року, Буковель – всеукраїнський фестиваль снігових скульптур “Країна Буковель”. Окрім конкурсної частини, на фестивальній площі пройдуть концертно-розважальні програми, головними декораціями до яких стануть скульптури зі снігу. Глядачів чекає велике світлове шоу, снігова дискотека та нагородження переможців.
Читати більше…

3 лютого 2013 року, м. Харків – вечір з Михайлом Башаком - найпозитивніший і один з найбільш своєрідних пітерських виконавців. Його творчість іскриться добротою і наповнена глибоким філософським змістом. Його концерт - це завжди вдумлива розмова з глядачем. 
Читати більше…

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.