bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

21 лютого - день рідної мови. Зроби їй подарунок
18.02.2013

Клуб ораторської майстерності К.О.М.А. запрошує на відкрите засідання всіх охочих покращити своє вміння говорити - 21 лютого 2013 року о 19-00 у приміщенні Фонду культури (Київ, Липська 16).

Кожна людина зацікавлена у тому, щоб уміти правильно і переконливо говорити, адже це дає можливість установлювати і підтримувати добрі стосунки у різних колективах, а також досягати поставленої мети.

Прагнете розвинути лідерські якості та уміння говорити перед публікою? Успішно пройти співбесіду на роботу? Зробити прорив у кар’єрі? Покращити свою українську?

Завітайте до нас і подивіться як це роблять члени клубу.

Особливість клубу – дотримання методики «Тостмастерс».

«Toastmasters» – це міжнародна мережа клубів. В «Тостмастерс Інтернешнл» – понад 270000 членів у 116 країнах світу, які об’єднались у всесвітню мережу з 13000 клубів, і вдосконалюють лідерські та розмовні уміння.

Як це працює?
Засідання клубу «Тостмастерс» – це майстерня, де учасники навчаються у процесі, шліфуючи свої розмовні та лідерські уміння у невимушеній атмосфері. На зібраннях у «Тостмастерс» немає викладачів. Натомість члени оцінюють виступи один одного. Цей зворотний зв’язок є ключовим елементом успіху програми. Учасники виступають з підготовленими промовами, а також експромтом на запропоновані теми, ведуть засідання і вдосконалюють уміння планувати час, граматичні навички та застосування організаційних процедур. Члени клубу самовдосконалюються у самостійно вибраному темпі, здійснюючи один за одним десять виступів, підготовлених за підручниками «Успішне спілкування» і/та «Успішне лідерство». Для подальшого розвитку є також серії програм з підготування провідних ораторів і лідерів.

Чим вирізняється «Тостмастерс Інтернешнл»?
Мережа «Тостмастерс» унікальна тим, що за майже 90 років існування вироблено просту, ненав’язливу систему правил і процедур роботи самоосвітніх клубів, яка дає можливість навчатися нового, самовдосконалюватись, і водночас цікаво й з користю проводити час. «Тостмастерс» дає нагоду знайомитись і спілкуватись з цікавими людьми, яких об’єднує бажання розвиватись, амбітні прагнення і широкий світогляд.
За багато років існування і розвитку «Тостмастерс Інтернешнл» накопичив величезний колективний досвід, яким кожен член має можливість скористатися через підручники, сайт і періодичні публікації організації.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.