bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«ПРОФ Fest 2013» - інновації в профорієнтації
21.02.2013

«ПРОФ Fest 2013» – третій всеукраїнський молодіжний профорієнтаційний фестиваль для старшокласників та їх батьків, який відбудеться 2 березня 2013 року.

«ПРОФ Fest» – це інноваційний та інтерактивний підхід до профорієнтації, який вже довів свою ефективність у 2010 та 2011 роках.

Фестиваль відбудеться у форматі «barcamp» (паралельне проведення різних майстер-класів, серед яких учасник обирає найцікавіший для себе).

В рамках фестивалю:

  • Для старшокласників: організація комплексної профорієнтації - спілкування з практиками різних професій, тренінги з особистісного розвитку.
  • Для батьків школярів: консультації від фахівців з профорієнтації, спілкування з практиками різних професій для глибшого розуміння особливостей та перспектив того чи іншого фаху.
  • Для всіх учасників: історії успіху від керівників українських компаній та громадських організацій.

Детальна програма на сторінці фестивалю.

Ініціатором та організатором проекту виступає Студентська проектна група «SPG» Університету «КРОК».

Підтримку фестивалю надають Департамент освіти і науки, молоді та спорту КМДА, Київський міський центр зайнятості, Киівська Мала академія наук та більше 25 компаній-лідерів українського та світового ринку.

«ПРОФ Fest» об’єднає навколо себе школярів та їхніх батьків, студентів, соціально відповідальні компанії і організації, а також фахівців-практиків, які готові поділитися своїм досвідом та розумінням особливостей своєї професії.

Участь у фестивалі безкоштовна!

ВАЖЛИВО! Кількість учасників у фестивалі обмежена, тому реєстрацію буде завершено після 500 зареєстрованого учасника.

ОБОВ’ЯЗКОВА попередня реєстрація!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.