bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Прес-конференція “Європейський досвід “пасивна будівля”: реалії та перспективи в українських школах”
09.03.2013

Запрошуємо Вас на прес-конференцію «Європейський досвід «пасивна будівля»: реалії і перспективи в українських школах», яка відбудеться 11 березня 2013 року з 11.00 до 12.00 у приміщенні Українського національного інформаційного агентства — Укрінформ (м. Київ, вул. Б.Хмельницького, 8/16). Вхід вільний.

Організатор  прес-конференції –  ВБО «Глобальна синергія». Захід відбувається за підтримки міжнародного фонду «Відродження»

Питання до обговорення:

  • Чи є практика Європейського Союзу щодо запровадження стандарту пасивного будинку у сфері енергоефективної політики дороговказом для України?
  • Чому третина представників органів влади в Україні не підтримує задекларовану урядом політики з підвищення енергоефективності у будівлях?
  • Який вибір: країна з руїнами дорадянських і радянських шкіл, які чесно відпрацювали свій фізичний ресурс, чи створення комфортних умов для перебування дітей у навчальних закладах за сучасними стандартами енергоспоживання ?

Запрошені до участі:

  • Оксана Фірсова, директор БО «Глобальна синергія»,
  • Ольга Квашук, координатор проектів Європейської програми МФ «Відродження»,
  • Сергій Шевченко, керівник групи експертного опитування. 

На прес-конференції Ви матимете змогу отримати прес-реліз із результатами експертного опитування, проведеного БО «Глобальна синергія».

Для довідки: Метою проекту «Стандарт пасивної будівлі – пріоритет для правильної школи»  є сприяння адаптації і впровадженню в Україні стандартів ЄС щодо енергетичних характеристик будівель, зокрема з урахуванням принципів пасивного будівництва (Passive House Standard), розроблення необхідні рекомендації для Мінрегіонбуду, підвищення обізнаності щодо Стандарту Пасивної Будівлі та практики його застосування шляхом проведення інформаційної кампанії серед ключових стейкхолдерів.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.