bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Права людини - не порожній звук
15.09.2008

Кіно-клуб Києво-Могилянської Академії та київські активісти Amnesty International в Україні запрошують 18 вересня о 18:30 на захід в рамках відзначення Дня солідарності з Дню солідарності з тими, хто бореться за свободу та права людини в Білорусі.

В рамках заходу відбудеться:

- прем’єрний (у Києві) показ документального фільму
«Серця за ґратами/В’язні сумління» (Білорусь, 2008, автор Вольга Нікалайчик, режисери Вольга Нікалайчик і Павал Ратамка)  та відкрита дискусія за участю журналіста, головного редактора газети «Обзор» Юрія Свірка.

Починаючи з вересня 2005 року, 16-го числа кожного місяця відзначається День солідарності з тими, хто бореться за свободу і права людини в Білорусі. 16 вересня 1999 року в Мінську були викрадені двоє відомих опозиціонерів, віце спікер парламенту Віктор Гончар та його друг, бізнесмен Анатолій Красовський. 16-го числа щомісяця небайдужі люди в багатьох країнах висловлюють підтримку переслідуваним білорусам.

Amnesty International – це всесвітній рух, який обєднує близько 2 млн добровольців з понад 150 країн світу, котрі вже понад 40 років виступають на захист прав людини. Міжнародна Амністія незалежна від урядів, політичних ідеологій та релігійних переконань. Єдина мета Amnesty international – захист і утвердження прав людини у будь-якому куточку світу.

ВХІД ВІЛЬНИЙ. вул. Набережно-Хрещатицька 27, кімната 13

 

Контакти

  • Ольга Веснянка
  • 8 050 334 66 04
  • icq 157 83 15 15

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.