bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: писанки, велосипеди, спорт, лекторій, мистецтво, квартирники, кіно та фото
04.04.2013

Пропонуємо до Вашої уваги добірку найцікавіших подій, які відбудуться цими вихідними в Україні. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні, якщо розповісте про них у коментарях до цього повідомлення. Гарних Вам вихідних та чекаємо на Ваші коментарі та враження про заходи, на яких Вам поталанило бути!

Київ

6 квітня 2013 року – зустріч зі письменником, драматургом та режисером Еріком-Емманюелем Шміттом.  Його твори перекладені більш ніж сорока мовами, а п’єси поставлені в близько п’ятдесяти країнах світу. Безкоштовні квитки на зустріч можна отримати на рецепції Французького інституту або в касах Молодого театру.
Читати більше…

6 квітня 2013  року – публічна подіумна дискусія “Жовтий квиток: про проституцію століття тому й сьогодні”. “Жовтим квитком” називали посвідчення секс-працівниць у Російській імперії. Яких змін зазнав цей символічний “жовтий квиток” за ціле століття? Хто сьогодні бере голос при визначенні напрямків політики щодо проституції, зокрема в нашій країні? Реєстрація обов’язкова. Вхід вільний.
Читати більше…

6 квітня 2013 року – Суботня дискусію в PinchukArtCentre на тему “Ідеї містицизму в сучасному мистецтві”. Обговорення проведуть Яна Волкова, філософ, теоретик в області візуальних досліджень, та Лізавета Герман, учасниця “Кураторської платформи”. Вхід вільний.
Читати більше…

6 квітня 2013 року – бліц-тренінг “Швидкомислення через швидкочитання”. За дві години заняття ви точно зможете: освоїти 5 простих і дуже дієвих кроків для збільшення швидкості мислення; поліпшити пам’ять і запам’ятовування; почати монетизацію своїх швидкозростаючих навичок. 
Читати більше…

6 квітня 2013 року – перегляд кінострічки “Благовіщення” у кіноклубі Могилянки. Стрічка – це екранізацією п’єси “Людська трагедія” угорського письменника Імре Мадача, яка вийшла в світ 1861 року. Цей твір є одним із найвідоміших в усій угорській літературі та сучасному театрі.
Читати більше…

6 квітня 2013 року – Dream Fest Пітчинг (від слова до дії). Пітчинг – це презентація суті проекту, команди (або вас) і її роботи громадськості:  друзям, колегам, або випадковим перехожим. Мета зустрічі: взаємообмін досвідом між учасниками.
Читати більше…

6-7 квітня 2013 року – виставка «50 видатних фотографій National Geographic», на якій покажуть найвідоміші і пам’ятні знімки, які зробили фотографи журналу за його 150-річну історію. Під час виставки покажуть роботи фотографів Стіва Мак-Каррі, Джейн Гудолл, Ніка Ніколса, Томаса Аберкромбі та інших.
Читати більше…

6-7 квітня 2013 року –“Тиждень іспанського кіно” за підтримки Посольства Іспанії в Україні та МКФ “Молодість”. Українським глядачам покажуть 5 вибраних іспанських стрічок, відзначених на міжнародних кінофорумах.
Читати більше… програма.

6-7 квітня 2013 року – міжнародний арт-проект «АУТ 3: Сни наяву» (Daydreams), метою якого організатори бачать осмислення аутизації сучасного світу і людини. На виставці АУТ 3 буде представлена творчість автора легендарної Лимонки Павла Лосєва і Григорія Ющенка.
Читати більше…

7 квітня 2013 року – фестиваль незалежних режисерів «Повстання собак». Стрічки, представлені на фестивалі, були зняті без допомоги держави, великих телеканалів та грошей іноземних кінематографічних фондів. Фестиваль відкриється прем’єрою фільму Олександра Шапіро «Останній день Євро».
Читати більше…

7 квітня 2013 року – Морква-Клуб запрошує на недільний перегляд стрічки “Не все то золото”. Фільм базується на реальних подіях. Після фільму ви зможете взяти участь в обговорені з екcпертами Національного екологічного центру України.
Читати більше…

7 квітня 2013 року – Арт-сніданок. Це ранкові зустрічі з представниками мистецької сфери в Україні. Цього разу до нас завітає Лілія Шутяк – прес-секретар Міжнародної літературної корпорації Meridian Czernowitz. Як організувати фестиваль? Як розказати про це ЗМІ? Як запросити до себе всю країну?
Читати більше…

Львів

6 квітня 2013 року – Гра з текстами. За Федором Достоєвським. “Забави для Фауста” — забави вишукані та витончені, де чорно-золотий Свидригайлов бавиться з ляльками. Трансформувати філософську притчу в “гру з текстами”, розмовляти мовою театру і тільки нею, тобто користуючись театральністю як законом — ознаки багатьох робіт Молодіжного.
Читати більше…

6 квітня 2013 року – аматорська велосипедна виставка у Львові. Участь у події може взяти кожен охочий велосипедист. Проявіть фантазію та креатив, панове! Вік учасників необмежений, батьки можуть привести своїх діточок на дитячих велосипедах. 
Читати більше…

6 квітня 2013 року – презентація книги Марти Кришталович “Заходжу подумки до вас”. У прозовій добірці “Заходжу подумки до вас” зібрані життєві спостереження й тонкі ремінісценції досвідченого педагога, яка навчала гуцульських дітей французької мови. Вхід вільний.
Читати більше…

6 квітня 2013 року – фестиваль художніх робіт “Еконяка 2013”. Мета фестивалю - привернути увагу до актуальних екологічних і духовних проблем сучасності. Мистецтво є одним з найпотужніших інструментів, які глибоко впливають на людську свідомість і спонукають до роздумів. У програмі фестивалю – театральні перфоменси від еко-театру, виступи гуртів, лекції, перегляд фільму та багато іншого.
Читати більше…

6-7 квітня 2013 року –  розпочнеться Фестиваль Писанок, який перетворить місто на справжній музей писанки під відкритим небом. Мета – популяризація великодніх традицій і прикраса міста за допомогою невід’ємного символу Великодня – писанки. У ці дні місто перетвориться на музей писанки під відкритим небом, де з різних матеріалів будуть створюватися та оформлятися писанки.
Читати більше…

7 квітня 2013 року – Тиждень Італійського Кіно. В рамках фестивалю українським глядачам будуть представлені найяскравіші стрічки сучасного кіно Італії. Спеціальною подією стане показ відреставрованої копії чорно-білого шедевру світової кінокласики - скандальної богемної драми великого метра кінематографа Федеріко Фелліні «Солодке життя».
Читати більше…

Дніпропетровськ

6 квітня 2013 року –літературно-мистецька студія «Простір» відроджує добру традицію літературно-музичних квартирників. І запрошує Вас на творчий вечір Любові Масловської — молодої дніпропетровської поетеси, автора збірки «Сучасний Фенікс». 
Читати далі…

6 квітня 2013 року –  третій раз хіпі масово пройдуть вулицями Дніпропетровська. Будемо раді кожному, хто бажає весело провести час .
Читати далі…

6 квітня 2013 року - запрошуємо відвідати всіх бажаючих на виставку  “Райдужні миті повсякдення…”, яка належить  молодому талановитому фотографу -  Ірині Сарані.
Читати далі…

6-7 квітня 2013 року – запрошуємо на одне із найбільших індійських свят -  «Ратха- Ятру». На Вас будуть чекати ведична кухня, нектарні солодощі, рецепти котрих передавалися із покоління в покоління, та приємна духовна східна музика, яка  традиційно називається ”кіртан”.
Читати далі…

7 квітня 2013 року - розпочинається масштабна підготовка до VIII всеукраїнської акції “Серце до серця”, яка присвячена збору коштів для закупівлі медичного обладнання дітям з вадами слуху. Великі справи починаються з малого. Запрошуються усі охочі до участі та співпраці. 
Читати далі…

7 квітня 2013 року - велопокатушки з «Kava».  Щотижнева, аматорська, наймасовіша покатушка по різним місцям міста.
Читати далі…

Запоріжжя

6 квітня 2013 року –  відкритий чемпіонат по бодібілдингу, фітнесу та міс бікіні. А також турнір «Богатир Класік» в якому будуть брати участь одні з найкращих спортсменів, переможців міжнародних змагань.
Читати далі…

7 квітня 2013 року – відбудеться традиційна пробіжка за Здоровий Спосіб Життя, яка присвячена Всесвітньому  Дню Здоров`я.  Запрошуються всі бажаючі!
Читати далі…

Інші міста

 6-7 квітня 2013 року, м. Луганськ – весняна ФРІ-школа. Це унікальна можливість для молодих людей з активною громадянською позицією пізнати, навчитися і діяти. Це комплекс тренінговоих майстер-класів від провідних правозахисників, громадських діячів та коучів з головних бізнес-центрів України.
Читати більше…

6-7 квітня 2013 року –  продовжується Французька весна в Україні. З цієї нагоди ми представляємо насичену та цікаву ювілейну програму фестивалю. Протягом квітня місяця різноманітні заходи відбуватимуться у шести великих містах України: у Дніпропетровську, Донецьку, Харкові, Києві, Львові та Одесі.  
Читати більше…

Над підбіркою працювали:
Юлія Герус
Катерина Брошняк 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.