bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Луцьку відбудеться презентація посібника для голів ОСББ
18.04.2013

У той час, коли ОСББ у Луцьку розвиваються дуже динамічно і все більше будинків переходять у таку форму управління спільним майном, головам об’єднань доводиться «навпомацки» справлятися з усіма аспектами цієї діяльності та вирішувати проблемні питання.

Адже, фактично, вони вчаться на власному досвіді та на досвіді своїх колег усім тонкощам цієї роботи. Тому постає питання навчальної підготовки людей, здатних управляти будинком, що забезпечить підвищення ефективності управління та значно полегшить роботу головам ОСББ. Нещодавно світ побачив посібник, який містить методичні та практичні рекомендації щодо управління ОСББ під назвою «Професійне управління житловою нерухомістю» («Том 1. правові, організаційні і фінансово-економічні аспекти»; «Том 2. Практика управління і технічне обслуговування»).

У Луцьку двотомник презентують 19 квітня 2013 року о 14:00 у коворкінг-центрі «Репортер» (м. Луцьк, пр. Волі, 27, 4 поверх).

Модератор презентації – Нестор Швець, юрист-практик, експерт Центру дослідження місцевого самоврядування.

Захід організовує Центр дослідження місцевого самоврядування (м. Львів), за проектом «Створення сучасного методичного забезпечення навчального процесу для управителів та голів ОСББ», який реалізується за підтримки Міжнародного фонду «Відродження». Волинський партнер – Волинський Інститут Підтримки та розвитку Громадських Ініціатив.

Запрошуємо голів, управителів, членів ОСББ, усіх зацікавлених та дотичних до теми сторін до участі у презентації книжки та її обговорення!

 

 

 

Контакти

  • Прес-служба
  • Волинський Інститут Підтримки і розвитку Громадських Ініціатив
  • [email protected]
  • (098) 9222616; (066) 1630008; (0332) 723803

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.