bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Учасники «Медіа-пазл-шоу» обговорюватимуть здоров’я
22.04.2013

Чи «допомагають» ЗМІ українцям бути здоровими? Чи достатньо медіа пропагують здоровий спосіб життя? Чому про епідемію грипу частіше запитують у чиновників, аніж у лікарів? Чому 90 % дітей мають проблеми із  здоров’ям, але  про це мовчать українські медіа? Чого можуть навчитися лікарі у журналістів, а журналісти у лікарів,  та як боротися з прихованою рекламою шкідливих звичок?

На ці та інші запитання спробують відповісти учасники  сьомого раунду он-лайн дебатів  «Медіа-пазл-шоу» під назвою  «Наше здоров’я і журналістика».

Учасники:

  • Петро   ГОЧ – заступник  голови Тернопільської обласної  державної адміністрації  з гуманітарних питань;
  • Петро ЛЕВИЦЬКИЙ  – кандидат медичних наук, доцент кафедри екстреної медичної допомоги і медицини катастроф Тернопільського  національного медичного університету ім.І.Горбачевського, голова Тернопільської обласної федерації  кікбоксінгу;
  • Тетяна ГРИЦЕНКО  – автор та ведуча програми «Формула здоров’я» на телеканалі TV-4;
  • Наталя ШІДЛОВСЬКА – лікар-реабілітолог, голова Тернопільської міської громадської організації «Спілка батьків-опікунів дітей, які хворіють дитячим церебральним паралічем «Крила ангела».

Модератор:

Ярослав ЧОРНОЗУБ  - координатор Тернопільської експертної групи.

Пряма он-лайн трансляція дебатів відбудеться 22 квітня 2013 року  о 17:00  на сайтах наших партнерів: www.provse.te.ua  www.realno.te.ua   www.like.te.ua  www.gazeta-misto.te.ua  www.gazeta1.com

“Наше здоров’я і журналістика” -  сьома  передача з циклу он-лайн дебатів у рамках  реалізації проекту “Дослідження морально-етичних  норм та гендерних питань у сучасних регіональних медіа” за підтримки Українського медійного проекту «У-Медіа» Інтерньюз Нетворк.

 Дебати організовано Тернопільською обласною Асоціацією Жінок за підтримки Тернопільської експертної групи, маркетингової агенції “Прості рішення”, тернопільських медіа. Попередні програми  можна переглянути за посиланнями “Журналісти про журналістику”“Політики про журналістику”  “Бізнес про журналістику” , “Право та журналістика”.  “Українська освіта і журналістика”  “Культура і журналістика”

 Приєднуйтеся до нас у соціальній мережі facebook для отримання оперативної інформації про розвиток проекту, ставте запитання, коментуйте!

ДОВІДКОВО. 

Проект «Дослідження морально-етичних  норм та гендерних питань у сучасних регіональних медіа» здійснює Тернопільська обласна Асоціація Жінок (ТОАЖ) за підтримки Українського медійного проекту «У-Медіа» Інтерньюз Нетворк. Проект ТОАЖ сприяє підвищенню рівня обізнаності журналістів щодо гендерної тематики та покращенню якості регіонального медіа контенту шляхом проведення досліджень якості регіонального медійного контенту, навчання журналістів та співпрацю між неурядовими організаціями та медіа.

Проект «У-Медіа» здійснюється міжнародною організацією Інтерньюз Нетворк за підтримки Агентства США (USAID). «У-Медіа» сприяє дотриманню свободі слова й незалежності засобів масової інформації, прагне збільшення кількості та підвищення якості новинних джерел, підтримує сприятливе середовище для засобів масової інформації та свободи слова. Більше про проект «У-Медіа» можна дізнатись на сайті http://umedia.kiev.ua.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.