bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Безпритульні собаки в центрі Києва шукатимуть собі майбутніх господарів
26.04.2013

Десяток безпритульних цуценят та понад 40 дорослих собак, що тимчасово утримуються в притулках для тварин, шукатимуть собі майбутніх господарів під час благодійного заходу «Щаслива лапа», що відбудеться 27 квітня 2013 року з 11.00 до 17.00 в парку ім. Т.Шевченка (5 хвилин від ст. м. Л.Толстого та ст. м. Університет).

В рамках унікальної акції, організованої Благодійним фондом «Happy Paw», цуценята у спеціальному манежі під наглядом волонтерів будуть знайомитися з небайдужими до проблеми безпритульних тварин киянами. Дорослих мешканців притулків також можна буде побачити, але вже на світлинах - у цей день в парку буде працювати масштабна фотовиставка безпритульних собак.  Відвідувачі зможуть дізнатися про історії життя тварин та знайти собі майбутнього хвостатого друга.

Упродовж дня на гостей також чекають безліч тематичних заходів з подарунками для всіх учасників та призами для переможців: це і дитячі конкурси з малювання, ліпки та аплікації, і творчі майстер-класи для молоді з декупажу, малювання, створення листівок тощо, а також щогодини - інтерактивні лекції про тварин на свіжому повітрі. Звичайно, головною фігурою зазначених творчих напрацювань будуть чотирилапі, а всіх бажаючих маленьких учасників акції навіть зможуть на один день перетворити на «собачок» спеціально запрошені художники з аквагриму.                     

Благодійний Фонд «Happy Paw», під опікою якого знаходиться близько 500 собак у 15 міні-притулках, об’єднує усіх небайдужих та соціально відповідальних людей для створення життєвого простору і покращання становища безпритульних тварин. Цим унікальним заходом Фонд започатковує традицію проведення в Києві публічних акцій з привернення уваги громадськості та залучення її до вирішення проблем безпритульних тварин, а також формування гуманного ставлення до них. У такий спосiб Благодійний фонд «Happy Paw» хоче спрямувати киян до гуманного вирішення однієї з найгостріших соціальних проблем столиці – проблеми безпритульних собак.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.