bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Форум розмаїття людей з інвалідністю у Черкасах
27.04.2013

29 квітня 2013 у Черкасах проходитиме 2-й Форум розмаїття. Люди з інвалідністю, громадські діячі та журналісти зберуться у центрі Черкас - на Театральній площі - об 11.00.

Журналісти та пересічні громадяни зможуть спробувати здолати невеликі  відстані в інвалідному візку, або пройтися містом із зав’язаними очима та поділитися враженнями.

Форум, що відбувається у рамках кампанії “Особливі виборці” за підтримки ЄС, продовжиться у готелі “Росава”. О 12.00 тут відбудеться прес-конференція та обговорення проблемних питань, що хвилюють  людей з інвалідністю у місті  Черкаси, як змінилося їхнє становище та ставлення з боку суспільства після першого такого заходу, що проводився перед виборами.

Нагадаємо, що перший Форум людей з інвалідністю проходив у Черкасах 21 вересня 2012 року. Його учасники найбільше нарікали на необлаштованість вулиць та будинків, труднощі зі здобуттям освіти та працевлаштуванням. А також про “специфічний” інтерес політиків, які цікавляться голосами людей з інвалідністю, після виборів повністю про них забуваючи.

Форуми розмаїття людей з інвалідністю у Черкасах проводить Коаліція молодіжних громадських організацій “Молода Черкащина”. На всеукраїнському рівні кампанію “Особливі виборці” координує Молодіжний інноваційний центр “Медіа-М” (Київ) за фінансової підтримки Європейського Союзу.

У рамках другого кола форумів розмаїття вже відбулися зібрання релігійних меншин у Білогірську (Крим), форум у ромському поселенні Концово на Закарпатті. До кінця квітня також відбудуться ЛГБТ-форум у Маріуполі, форуми та спортивні змагання за участі соціальних сиріт у Бердичеві та молодіжний форум розмаїття у Луганську.

Із приводу участі в форумі, акредитації, будь ласка, звертайтеся:

Анна Харченко (КМГО “Молода Черкащина”) 0472 38 38 78, 0672854392, [email protected]

Андрій Купцов (МІЦ “Медіа-М”, Київ) (044)5921138, 097 7267090, [email protected] 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.