bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Луцьку визначили найкращі проекти марафону бізнес-ідей для комунальних підприємств
26.04.2013

27 квітня об 11:00 у сесійній залі Луцької міської ради відбудеться підбиття підсумків Марафону бізнес-ідей, що тривав у Луцьку протягом року та нагородження переможців конкурсу бізнес-ідей для комунальних підприємств «Автопарксервіс» та «Парки та сквери міста Луцька».

Нагадаємо, що конкурс проходив за програмою «Молодь міста – підприємствам міста». Програма ініційована Волинським Інститутом Підтримки та розвитку Громадських Ініціатив за сприяння Луцької міської ради.

Загалом, програма націлена на розкриття економічного потенціалу молоді та залучення молодих людей до бізнес-процесів економіки підприємств та міста, а також створення нових робочих місць і відкриття професійних перспектив для молодих людей. Молоді люди мали можливість виразити своє бачення покращення роботи підприємств та загалом інфраструктури міста.

На прес-конференції відбудеться нагородження переможців, будуть презентовані проекти, які були визнані експертною комісією як найкращі, їх автори розкажуть в чому полягає суть ідей, а організатори конкурсу повідомлять які можливості будуть надані переможцям для реалізації проектів.

Контакти

  • Людмила Вільчинська
  • Волинський Інститут Підтримки і розвитку Громадських Ініціатив
  • [email protected]
  • (098) 9222616; (066) 1630008; (0332) 723803

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.