bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Популярний катехизис для молоді репрезентують у Києві
13.05.2013

16 травня о 18.00 у Центрі національного відродження ім. Степана Бандери за адресою Ярославів Вал 9, відбудеться презентація книги архиєпископа Ігоря (Ісіченка) "Зустрічі на життєвій дорозі", так званого популярного катехизису для молоді.

Що ж таке катехизис? Це доступний для всіх підручник з християнської віри, що побудований у вигляді питань-відповідей та викладає основні її положення.

Книга архієпископа Ігоря написана спеціально для молодого сучасного покоління та у доступній формі подає засади християнського вчення,тому і називається популярним курсом катехизису. Основи християнської віри, засадничі поняття богослов’я, церковної етики, уставу богослужінь, культури молитви викладені у формі розповіді про духовну подорож тривалістю в ціле життя. «…Дорога духовного вдосконалення відкривається перед читачем як захоплююча пригода, в якій невидимо супроводити мандрівника буде Сам Ісус Христос – «дорога, і правда, і життя». Розповідається, як Святе Передання і Святе Письмо описують маршрут земної мандрівки до Неба, а Церква несе в собі універсальний досвід подолання випробувань та знаряддя до пошуку життєвої перспективи…»

Книга написана сучасною мовою й розрахована на молодих, ініціативних людей, що шукають свого покликання.

Організатор заходу: ВМГО “Молодіжний Націоналістичний Конгрес”

Запрошуємо всіх зацікавлених представників ЗМІ та громадськості відвідати захід. Контакти: 096 188 37 93 (Іван), 096 914 59 86 (Маргарита).

Контакти

  • МНК
  •  http://mnk.org.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.