bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Луцьку стартує марафон бізнес-ідей для приватних підприємств 2013
13.05.2013

Нещодавно у Луцьку підвели підсумки марафону бізнес-ідей для комунальний підприємств «Автопарксервіс» та «Парки та сквери міста Луцька», що тривав протягом 2012 року. За результатами конкурсу в місті покращуватимуть стан парків та скверів і впроваджуватимуть екологічні автомийки – саме такі проекти стали переможцями конкурсу.

Волинський Інститут Підтримки та розвитку Громадських Ініціатив – ініціатор програми «Молодь міста – підприємствам міста», в межах якої і проходив марафон бізнес-ідей минулого року, оголошує про початок конкурсу бізнес-ідей на 2013 рік вже для комерційних приватних підприємств.

За словами Петра Лавринюка, Президента Інституту Підтримки та розвитку Громадських Ініціатив, у цьому році умови участі у програмі дещо відрізнятимуться як для підприємств, які мають потребу у хороших ідеях для зростання бізнесу, так і для молодих людей зі світлими головами, які мислять прогресивно й нестандартно, можуть запропонувати бізнес-ідеї та отримати можливості для їх реалізації.

За якими саме критеріями відбиратимуться підприємства для участі в програмі, а також що чекає на переможців – детальніше буде повідомлятись на прес-конференції, що відбудеться 15 травня 2013 року об 11:30 у коворкінг-центрі «Репортер» (м. Луцьк, пр. Волі 27, 4 поверх).

На заході також відбудеться оголошення кращих проектів для приватних підприємств, які стали першими учасниками програми «Молодь міста – підприємствам міста» у 2012 році. Керівники цих підприємств нагородять переможців конкурсу й поділяться планами щодо втілення цих бізнес-ідей в життя.

Контакти

  • Людмила Вільчинська

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.