bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Анімаційний табір Пангеї ”Буша-A.1301”
08.07.2013

ГО "Центр розвитку Пангея Ультіма" оголошує про набір до мистецько-майстерського Анімаційного табору Пангеї "Буша-A.1301". Табір триватиме з 12 по 23 серпня у селі Буша, Ямпільського р-ну, Вінницької області.

Учасники працюють в мистецькій програмі і готують Анімаційний масовий захід в місцевій громаді. Це може бути театральний, музичний, хорегорафічний і т.д. виступ, вистава, концерт... Також  допомагають відновити активну діяльність місцевого культурного клубу. Це означає методична допомога зацікавленим у розвитку клубу, а також відновлення та оздоблення будівлі.

Як завжди, це 12 днів у наметовому містечку. 10-15 учасників з усіх куточків України та інших країн. Корисна, навчальна програма, нові знайомства, море позитиву, практика англійської мови у міжнародній компанії і табірне багаття...

В таборі основними робочими мовами окрім місцевих (української та російської) може бути ще і англійська мова за умови міжнародності АТП. Тому Учасники повинні володіти достатнім для спілкування рівнем робочих мов табору.

Розміщення: намети забезпечуються. Харчування: учасники готують самостійно, продукти забезпечуються. Проїзд: не покривається.

Щоб взяти участь у таборі ти повинен: а) любити мистецтво і володіти навіть на базовому рівні якимось з його напрямків: музика, театр, виступи оригінального жанру, комедія, казкарство і т.д. б) завантажити з розділу "Документи" нашого сайту анкету Учасника АТП, заповнити її і відправити нам до 1-ого серпня 2013 року на е-мейл: [email protected] або [email protected].

Детальніше.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.