bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Святкуємо разом День народження Вінниці у «Містечку USAID»
01.09.2013

7 вересня 2013 року. З 11:00 до 17:00., на Майдані Незалежності (площа перед рестораном Поділля) буде працювати «Містечко USAID», під час якого Вінницька обласна правозахисна організація «Джерело надії», як виконавчий партнер, представить проекти, які були реалізовані на Вінниччині за фінансової підтримки USAID.

 ВОПО «Джерело надії» запрошує вінничан та гостей міста до «Живої бібліотеки», яка буде працювати на території «Містечко USAID». «Живими книгами» є люди, які готові поділитися своєю історією заробітчанства, молодь, що має досвід успішного перебування за кордоном. Всі вони готові надати поради як убезпечити себе, плануючи подорож, працевлаштування або навчання за кордоном.

 Бажаючим виглядати більш привабливішими, пропонуємо завітати до фейс-арт куточка та зробити невеличку художню прикрасу на обличчі, а також прийняти участь у творчих майстер-класах.

 Діти матимуть змогу стати справжнім та обізнаним мандрівником, граючи гру «Галопом по Європах» та «Рожеві окуляри», взяти участь у грі-квесті “Мандруємо світом – безпечно».

 

Контакти

  • ВОПО «Джерело надії»
  • тел.: +38(0432) 53 10 94; www.djerelo-nadii.org

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.