bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Благодійна акція «Ти не один, ти один з нас»
16.09.2008

20 вересня у Палаці культури «Дарниця» стартує благодійна акція для дітей з вадами розвитку рухового апарату (ДЦП) «Ти не один, ти один з нас». У концерті: театральний виступ; шоу-балети «Riolet», «TEOS», «InFire»; слайд-шоу; вокалісти К.Корнієнко, В.Уварова, С.Захлевний, лідер гурту «Діти світла». Всі номери мають оригінальне світлове рішення.
 
Цей захід є першим етапом соціальної програми, спрямованої на відродження культури залучення молоді до суспільно-відповідальних проектів, яку започатковують Міжнародна членська благодійна організація «Міжнародна ділова організація» (International Business Foundation) спільно з Всеукраїнською громадською організацією «Актив». У подальшому програма підтримки складатиметься з серії концертів, шоу-програм, організації виставок і презентацій, які мають за мету створення культурного центру для соціально-активної молоді занапрямами студій танців, дизайну, фото, комп’ютерної грамотності.
 
Унікальність першої акції полягає у тому, що вона проводиться без залучення спонсорської допомоги, тільки за кошти приватних благодійників – засновників вищеназваних організацій. У заході візьмуть участь представники соціально-відповідального бізнесу.
 
Акредитація журналістів за тел.: 8(050)444-69-46, 8(050)506-13-05 або (044)567-46-01, 576-41-01.

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.