bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

16 вересня на вінничан чекає інформаційна кав’ярня під відкритим небом
13.09.2013

16 вересня усіх активних вінничан, які люблять своє місто та готові стати невід’ємною частинкою у його розвитку, запрошуємо до інформаційної кав’ярні «Вільна кава для вільних людей». 

Захід буде відбуватися з 16.00 до 19.00 на Майдані Незалежності (біля Міської Ради).

16.00-19.00 - інтерактиви (пазл ідей, онлайн картина Вінниці, еко-сумки)
16.30-18.30 - ярмарка громадських організацій
17.00-17.30 - нагородження переможців фотоконкурсу “Святковий настрій”

Затишна атмосфера, запашна кава, різноманітні смаколики і, найголовніше, цікава корисна інформація від найактивніших вінницьких громадських організацій та ініціативних груп вас приємно здивують під час ярмарки громадських організацій.

Місто Вінниця – це місто активних людей, де відбувається безліч цікавих заходів. Більшість з яких організовані не без допомоги громадських організацій та ініціативних груп. Під час інформаційної кав’ярні ви матимете змогу познайомитися з найуспішнішими проектами, як тими, що вже відбувалися так і тими, що заплановані на майбутнє. Безліч цікавих фотографій, оформлених у вигляді «Фотосушки», допоможуть вам обрати для себе найцікавіше та за бажанням приєднатися до якогось із проектів і, можливо, стати новим членом громадської організації.

Крім цього, для творчих вінничан буде можливість створити онлайн-картину Вінницю власними руками. До її створення зможе долучитись кожен, навіть якщо вважає, що художній талант у нього відсутній.

Також найактивніші матимуть змогу власноруч розмалювати еко-сумку символікою Вінниці та забрати її собі на пам’ять.

Ну а для тих, хто і сам має безліч ідей та пропозицій ми запропонуємо залишити їх на спеціально-створеному величезному «Пазлі». Таким чином вінничани складуть пазл з зображенням нашого міста, завдяки своїм ідеям та пропозиціям, що стосуються нашого міста.

І, звісно, як і в будь-якій кав’ярні ви зможете залишити свої зауваження, скарги та пропозиції у «Книзі відгуків».

З радістю чекаємо на Вас, кави та смаколиків вистачить на усіх! Справжнє європейське місто не може розвиватись без активної участі кожного мешканця, пропонуємо і вам стати не пересічним громадянином, а ініціативним жителем найкращого міста України.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.