bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В УБС стартував «Восьмий Аукціон надій»: «Шевченко live»
26.09.2013

Уже ввосьме в Університеті банківської справи НБУ пройде благодійний захід «Аукціон надій». Цього року він пройде під гаслом - «Шевченко live. 200 років живого спілкування».

Мета – привернути увагу громадськості до важливого ювілею найвідомішого українця Тараса Шевченка. На благодійні торги виставлятимуться унікальні та цінні речі, пов’язані з іменем Т.Шевченка. За виручені кошти у Моринцях буде відновлено дубовий парк та встановлено буккросингову шафу з українською літературою.

У рамках проекту студенти запланували чимало неординарних заходів, що уже отримали чималий резонанс - міжнародна година «Шевченко єднає українців» (на різних куточках планети українці у національному вбранні одночасно виконають «Заповіт» Кобзаря і символічно випустять у небо жовто-блакитні кульки), встановлення рекорду з найтривалішого читання віршів Шевченка «Це не сон» у відновленому парку, флеш-моб у центрі Києва, українську студентську дискотеку «Шевченко  Drive», показ мод «Шевченко Style», благодійний загальноміський ярмарок та сам аукціон.

За словами ректора Університету Тамари Смовженко, усі ми маємо змогу довести: Шевченко і через 200 років не забутий, його слова та любов до рідної землі, до свого народу спонукає молодих українців вірити у майбутнє своєї країни.

Нагадаємо, що „Аукціон надій” – щорічний масштабний благодійний захід, який проводять студенти Університету банківської справи НБУ. Зазвичай, лотами на Аукціоні виставляються  речі відомих в Україні осіб - авторитетних осіб з галузей політики, економіки, культури, шоу-бізнесу, спорту тощо. За сім років існування захід зреалізував сім добрих справ та зібрав більше 1,5 млн.грн. «Аукціон надій» має чимало нагород, серед останніх - перемога у номінації «Благодійна акція року» Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2012» та  третє місце за результатами онлайн-голосування за почесне звання «Народний благодійник». За навчальний заклад проголосувало майже 5 тисяч українців.

 

Контакти

  • Прес-служба УБС НБУ
  •  0676726128

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.