bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Осередок здорового дозвілля у Житомирі
11.10.2013

Благодійна фундація «Відкриті серця України» запрошує на відкриття унікального майданчику для всієї родини «Осередок здорового дозвілля». Гостям буде презентовано універсальне місце, де батьки, їхні діти, молодь та люди похилого віку зможуть цікаво та корисно проводити свій час разом.

Комплекс має 4 модулі: місце для занять вуличним  фітнесом, майданчик для малечі, міні-поле для ігрових видів спорту та куточок для відпочинку, де можна скористатися послугами безкоштовного Wi-Fi, перекусити, переглянути пресу, почитати книгу.

В Україні менше половини юнаків та дівчат залучено до занять фізкультурою і спортом, тоді як, приміром, у Великій Британії цей показник сягає 80%. Лише 30% української молоді без ризику для здоров’я можуть виконувати нормативи фізичних навантажень. БФ «Відкриті серця України» активно підтримує здоровий спосіб життя – житомирський «Осередок здорового дозвілля» є черговим об’єктом, який Фундація побудувала спільно з місцевою громадою. Аналогічні проекти вже функціонують у Тернополі, Вінниці та Львові.

 У відкритті візьмуть участь:

  • міський голова Житомира п. Володимир Дебой
  • виконавчий директор БФ «Відкриті серця України» п. Євген Полтенко
  • голова правління ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» п. Анатолій Левицький
  • начальник управління молоді, сім`ї та спорту Житомирської міськради п. Олена Сарно
  • начальник управління капітального будівництва Житомирської міськради п. Алла Корж
  • працівники Міського культурно-спортивного центру Житомирської міськради

 Одночасно у всіх чотирьох модулях нововідкритого осередку проводитимутьсявиступи художніх колективів, показові виступи та майстер-класи «Атлетика», «Веселі старти» для дітей із особливими потребами, показові виступи з айкідо, першість міста з настольного тенісу, дитячі забави від аніматорів і багато інших цікавинок.

Благодійна фундація «Відкриті серця України» - це об`єднання небайдужих людей доброї волі та безкорисливих прагнень. З 2009 року ми разом робимо добрі справи і змінюємо нашу країну на краще. Стратегічні напрямки діяльності Фундації: сприяння розвитку медицини в Україні шляхом поліпшення матеріально-технічного забезпечення медичних закладів; допомога категоріям населення, які знаходяться у групі ризику; реалізація освітніх програм; підтримка обдарованої молоді; створення умов для змістовного дозвілля дітей та молоді; вирішення екологічних проблем.

Проект «Осередок здорового дозвілля» – це ініціатива, спрямована на задоволення потреб суспільства у всебічному розвиткові. Його метою є створення загальнодоступних, комфортних і безпечних умов для занять фізкультурою та змістовного відпочинку всієї родини.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.