bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ІІ Форум з організаційного розвитку
15.10.2013

Шановні друзі, запрошуємо до участі в роботі ІІ Форуму з організаційного розвитку, який відбудеться 21-22 листопада 2013 року в НСК “Олімпійський” (м.Київ).

Безкоштовні майстер-класи, інфо-сесії, дискусії, ярмарок сервіс-провайдерів - усе у рамках Форуму.

Вперше Форум з організаційного розвитку відбувся у 2012 році. Тоді учасниками Форуму стали понад 400 учасників з 232 організацій усіх областей України. Вони відвідали 70 майстер-класів та воркшопів, які проводили та модерували найкращі українські та закордонні тренери та спікери, які працюють у сфері організаційного розвитку. У рамках Форуму пройшло обговорення «Національної концепції з організаційного розвитку» та відбувся «круглий стіл» по обговоренню змін до «Закону про громадські об’єднання». Також у межах Форуму пройшла виставка-«ярмарка» сервіс-провайдерів, які надають освітні послуги у сфері зміцнення спроможності організацій громадянського суспільства України.

Метою цьогорічного Форуму є сприяння подальшому формуванню культури організаційного розвитку громадських та благодійних організацій України.

Під час Форуму будуть відбуватися майстер-класи та інформаційні сесії, обговорюватимуться нові інструменти та методики, проводитиметься інтерактивний обмін найкращими практиками та винесеними уроками  у сфері організаційного розвитку, а також актуалізуватимуться виклики, що стоять перед українськими неурядовими організаціями. У ході Форуму відбудеться ряд паралельних заходів (конференцій, панельних дискусій та «круглих столів») тих ініціатив та організацій, що працюють у сфері практичного покращення життєспроможності українських неурядових організацій. Протягом всього часу роботи першого дня Форуму триватиме виставка-“ярмарок” сервіс-провайдерів освітніх послуг. 

Очікується, що у роботі Форуму цьогоріч візьмуть участь представники громадських та благодійних організацій з усіх областей України, а також з інших країн (Польщі, Вірменії, Чехії, Росії, Литви, Бєларусі, Словаччини, Грузії, Сполучених Штатів Америки). Форум збере представників міжнародної донорської спільноти та проектів, серед яких - USAID,  Swedish International Development Agency, Internews Network,  Mott Foundation, Pact/UNITER, Pact/Respond, EU-funded Project “Civil Society. Dialogue for Progres”. Свої напрацювання презентують найкращі організації-постачальники освітніх послуг, в тому числі бізнес-компанії.

УВАГА! Для участі в роботі Форуму необхідно зареєструватися, для цього перейдіть, будь ласка, ЗА ПОСИЛАННЯМКінцева дата реєстрації - 18:00 11 листопада 2013 року. 

Більше інформації про Форум, організаторів, запрошених осіб, а також детальну програму Форуму можна знайти на сайті ІСАР “Єднання”.

Контакти

  • ІСАР ”Єднання”
  • http://isar.net.ua тел. +38 044 201 01 60
  • email: [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.