bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Висадка дерев до Дня Толерантності на Запоріжчині
21.10.2013

Листопад традиційно вважається місяцем толерантності і взаєморозуміння.  У листопаді, 16 числа ми святкуємо Міжнародний день толерантності. Саме цього дня, у 1995 році, було ухвалено Декларацію принципів терпимості. У ній йдеться про рівність усіх людей, незалежно від їхнього віросповідання, етнічної належності чи кольору шкіри. Ці принципи закріпили у Загальній декларації прав людини, що проголошує неприйняття усіх форм дискримінації, недопущення геноциду і покарання за нього.

2 листопада ЗОГО «Дивосвіт» запрошує усіх бажаючих до Етносела, взяти участь у програмі, присвяченій  толерантності та взаємодії! Ми будемо висаджувати рослини та дерева, притаманні багатонаціональному та безмежно толерантному Запорізькому краєві! Маємо надію, що така дружня акція сприятиме зростанню взаємоповаги, прийняттю і вірному розумінню різноманіття культур нашого регіону.

Записатися на програму ви можете за тел.. 050 7555 035 (Людмила) Попередній запис  - обов’язковий (аби ми могли розрахувати точну кількість автобусів)  Проїзд на автобусі - за Ваш рахунок.

 

Завершимо дружньою багатонаціональною програмою осінній сезон у Етноселі! Вдягайтеся тепліше! Виїзд 2.11 від Дому ім. Макса Гранта (вул. Перемоги, 4). Час виїзду уточнюється – телефонуйте 050 7555 035. 

 

Контакти

  • 213-80-90 та 050 7555 035 (Людмила)

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.