bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

6-ий День Інформаційних технологій для НУО
05.11.2013

6-ий День Інформаційних технологій для НУО

27 листопада 2013 року у Києві з ініціативи корпорації Microsoft у партнерстві з громадською організацією Ресурсний центр ГУРТ відбудеться 6-ий День Інформаційних технологій для НУО, для представників громадських організацій, які працюють в Україні.

В рамках заходу будуть проведені навчальні та практичні семінари,спрямовані на реалізацію потенціалу молоді в галузі підприємництва. Родзинка заходу – презентація О365 в Україні для НУО, які допомогають реалізуватися молоді. Окрім цього, учасники матимуть нагоду поділитись власним досвідом використання інформаційних технологій для виконання завдань, що стоять перед різними молодіжними громадськими організаціями, які працюють з молоддю в галузі підприємництва.

Дні інформаційних технологій для НУО стали вже доброю традицією в Україні. Попередні 5 заходів показали значну зацікавленість представників третього сектору до інновацій в сфері інформаційних технологій та зібрали багато позитивних відгуків від учасників заходу та тих, хто слідкував за подіями в онлайн.

Організаційні аспекти:

Дата проведення: 27 листопада 2013 року.

Адреса: м. Київ, вул. Жилянська, 75, 4-ий поверх, компанія «Майкрософт Україна».

Цільова аудиторія: Керівники та менеджери всеукраїнських або регіональних молодіжних НУО або НУО, що працюють з молоддю в сфері підприємництва.

Кількість учасників: для участі у семінарі буде відібрано не більше 130 учасників.

Фінансування: корпорація Microsoft забезпечує фінансування даного заходу, отже участь у семінарі є безкоштовною. Під час заходу буде організовано харчування (перерви на каву та обіди). Всі учасники отримають роздаткові матеріали та сертифікати учасників заходу. Витрати на проїзд не відшкодовуються.

ПРОГРАМА

АНКЕТА

Анкети на участь у заході надсилати за адресою: [email protected].
Кінцева дата подання: 20 листопада 2013 року.

Більше: на сторінці події 

Партнер заходу: портал ГУРТ.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.