bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ІІ Форум з організаційного розвитку: ВЕБІНАР
06.11.2013

Шановні колеги, дорогі друзі, запрошуємо вас взяти участь у вебінарі, присвяченому ІІ Форумові з організаційного розвитку. Вебінар відбудеться 7 листопада з 12:00 до 13:00 та проводитиметься ІСАР “Єднання” як адміністратором Форуму.

Наразі до участі у роботі Форуму вже зареєструвалося понад 350 осіб. Усі учасники Форуму повинні самостійно обрати ті заходи, участь в яких принесе їм найбільше користі. Вибір стає складнішим, якщо усвідомити: і майстер –класи, і виставка – «ярмарок», і досліди в лабораторії «Зважені та щасливі», і сеанси на КІНОгалявині відбуватимуться одночасно. А ще – раунди «Світового кафе», презентації ПечаКуча, «Біржа ідей» та багато-багато іншого.

Що таке Форум? Як саме він буде відбуватися? Кому він буде особливо корисним? Що треба побачити/почути обов’язково? Які формати роботи варто відвідати? Відповіді на ці та інші запитання можна буде почути у ході вебінару.

Просимо звернути увагу на технічні деталі. Для того, щоб долучитися до вебінару, необхідно перейти за посиланням на сторінці та встановити модуль, який автоматично буде запропоновано встановити.

Нагадуємо також, що реєстрація до участі в Форумові закінчується 11 листопада о 18:00. Будь-ласка, перейдіть за посиланням та зареєструйтеся, якщо хочете відвідати Форум. 

Більше інформації про Форум на сторінках ІСАР “Єднання”.

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.