bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Прес-конференція на тему «Епідемія СНІДу в столиці очима ВІЛ-позитивних киян»
12.11.2013

19-го листопада 2013 року, у вівторок, о 10.30, в прес-центрі інформаційної агенції «УНІАН», відбудеться прес-конференція на тему «Епідемія СНІДу в столиці очима ВІЛ-позитивних киян».

На конференції Київське міське відділення ВБО «Мережа ЛЖВ» представить результати впровадження Міської цільової програми по профілактиці захворювання населення на ВІЛ-інфекцію та подолання епідемії на 2010 - 2013 роки.

Також буде надана об’єктивна інформація про стан епідемії СНІДу в Києві: цифри, динаміка та прогнози, щодо кількості ВІЛ-інфікованих та смертності від СНІДу на 2014-2017 роки.

До участі запрошені:

  • Булах Лада Валентинівна, заступник голови координаційної ради з питань запобігання поширенню ВІЛ-інфекції при КМДА та виконавчий директор Київського міського відділення «Мережі людей, що живуть з ВІЛ»;
  • Мохорєв Віталій Андрійович, директор Департаменту охорони здоров’я КМДА;

В прес-конференції візьмуть участь представники спільноти людей, що стикнулись з проблемою ВІЛ/СНІДу.

Реєстрація на місці за редакційними посвідченнями. Початок реєстрації о 10.00. За додатковими питаннями звертатись за номером 093 682 36 47, Олександр Равчев, фахівець зі зв’язків з громадськістю КМВ «Мережі ЛЖВ».

Адреса прес-зали: вул. Хрещатик, 4.

Довідка:

Київське міське відділення ВБО «Мережа ЛЖВ» є благодійною організацією, що вже десять років сприяє покращенню якості життя людей, які живуть з ВІЛ/СНІД, шляхом об’єднання зусиль усіх зацікавлених сторін, для надання психологічної, соціальної, консультативної підтримки та адвокатування доступності лікування та діагностики для ЛЖВ в м. Києві.

 

Контакти

  • Олександр 093 682 36 47

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.