bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Майстер - клас: «Як стати піарщиком, якого ненавидять журналісти та клієнти»
15.11.2013

20 листопада Школа Рекламних Технологій запрошує Вас на практичний і пізнавальний безкоштовний майстер - клас, заради якого вперше піарщик та журналіст об'єднаються разом і розкажуть про всі можливі помилки  які здійснюють піарщики в роботі зі ЗМІ.

Ви дізнаєтеся:

• Як провалити перше знайомство з журналістом?

• Як сформувати репутацію поганого піарщика?

• 8 головних помилок pr - фахівця?

Майстер - клас стане першим, вступним заняттям комплексного курсу з PR, який стартує в рамках Advertising School в кінці листопада.

Курс складається з 3 рівнів: basic, intermediate, advanced. Кожен студент зможе вибрати і пройти саме той рівень, який для себе вважатиме за потрібне. Викладачами стануть кращі практики зі сфери зв’язків з громадськістю, онлайн комунікацій, копірайтингу та ін

Про лекторів:

Олена Яковенко, PR-директор, керуючий партнер агенції prcom

Близько 7 років активного досвіду роботи в PR галузі. Реалізувала більше 100 проектів. Працювала як з великими українськими, так і з зарубіжними компаніями та брендами: Immochan, ТЦ « Даринок», Master Card, Bosco Sport, Bacardi & Martini Group, Praktiker, DAY JV, УСК Княжа, Michelin, ViewSonic.

Співавтор та ідейний натхненник серії авторських тренінгів та майстер - класів з media relations для ЕВА, автор курсу з PR для Advertising School.

Лена Куряча, оглядач газети БІЗНЕС. П’ять років навчання на факультеті журналістики в Харківському національному університеті Каразіна, - і диплом журналіста в тумбочці. Від аспірантури свідомо відмовилася :). 13 років роботи в журналістиці, з них 8 - у діловому, три роки - в інформаційному агентстві, рік - власний кореспондент суспільно - політичного видання  Навіть прес - секретарем футбольної команди довелося колись побувати. Шкідливих звичок не маю.

Улюблені жанри в журналістиці: репортаж та інтерв’ю. Хочу написати повість. Взагалі, всі журналісти хочуть стати письменниками. А ті, хто кажуть, що не хочуть, брешуть :).

Дата і час проведення: 20 листопад , 19:00

Реєструйтеся 

Контакти

  • (044 ) 599 97 36
  • 067 536 09 73.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.