bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Круглий стіл «Медико-соціальна експертиза в Україні: шляхи покращення»
22.11.2013

12 грудня 2013 року у м. Львові відбудеться круглий стіл «Медико-соціальна експертиза в Україні: шляхи покращення».

Круглий стіл проводиться Центром громадської адвокатури в рамках проекту «Реалізації громадських ініціатив підтримки правової допомоги щодо проходження медико-соціальної експертизи та пов’язаних з нею питань, аналізу викликів інвалідизації, реабілітації, підготовки пропозиції та їх просування» за підтримки Програми «Громадське здоров’я» Міжнародного фонду «Відродження».

До участі в круглому столі запрошуються представники громадських організацій, які працюють з інвалідами, громадських об’єднань інвалідів, представники медико-соціальних експертних комісій, а також активісти та громадські діячі, зацікавлені в даному питанні.

Рішенням Колегії МОЗ України від 02.11.2012 р. № 1 «Про стан надання медико-соціальної експертної та реабілітаційної допомоги населенню України» визнано, що стан надання медико-соціальної експертної та реабілітаційної допомоги населенню України є недосконалим та потребує подальшого реформування і системного інтегрованого підходу. У зв’язку з цим на круглому столі будуть розглядатися питання що стосуються проблем проведення медико-соціальної експертизи та шляхів їх вирішення, іноземний досвід щодо призначення інвалідності, а також інші питання що стосуються викликів інвалідизації та реабілітації осіб з обмеженими можливостями.

Крім того, на круглому столі будуть презентовані матеріали громадської експертизи Міністерства охорони здоров’я у сфері медико-соціальної експертизи, також будуть обговорюватися та формуватися остаточні рекомендації в рамках громадської експертизи організації та діяльності медико-соціальної експертизи.

Витрати щодо участі у заході відшкодовують організатори. Для участі просимо до 6 грудня 2013 року надіслати лист – зголошення на скриньку [email protected] із контактною інформацією учасника або підтвердити участь за контактами, вказаними нижче.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.